P13:11

Information inför minicupen på söndag!

Publicerad 2020-05-26 19:40
På söndagen är det dags för årets första minicup. Det är en intern cup med bara Boo FF lag födda 2013. På träningen idag har vi förberett oss och övat på matchspel, hur man ställer upp och hälsar och tackar, hejaramsor och pratat lite regler. Killarna verkar riktigt taggade och det är kul att alla kommer vara med!

Vi samlas på vanliga stället, vid bommen innan cafeterian, kl.10.00. Vi har två lag anmälda, och väl samlade kommer vi dela in de två lagen, denna gång har vi tagit varannan i bokstavsordning. Då kommer vi även dela ut matchtröjorna för dagen. Varje match är 2*12min och man spelar 3 mot 3 i en sarg med litet mål utan målvakt. På så sätt blir det mycket fart och få avbrott. Vi har vår första match 10:35, sen 11:45 och sista 12:55. Klubben önskar helt publikfritt under rådande omständigheter, förutom ett par redan utsedda föräldrar som kommer vara med och hjälpa oss på plats.

Det kommer finnas lite tid mellan matcherna så barnen har tid för lunch och mellanmål. Så det är bra om dom kan få med sig matsäck. Alternativt så kommer cafeterian också ha öppet.

Hör gärna av er om ni har några frågor eller funderingar, eller om erat barn av någon anledning inte kan närvara! Annars syns vi på söndag.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub