U18
Boo ff

VÄLKOMMEN TILL BOO FF U18

Laget är ett nybildat lag där spelarna är en mix av killar födda 2000 och 2001. Ambitionen med U18 laget är att skapa en hungrig och ambitiös trupp som har som mål att ta en plats i vårt herrlag i Boo FF som i år kommer spela division 3. Laget tränar tre - fyra gånger per vecka och ska under året spela i P18 kval till U19 serien. Målet är att kvalificera sig till U19 inför 2019.

Tränare för laget är Didrik Sollenius som senast kommer från Huddinges U19 lag. Didrik var själv målvakt under sin spelarkarriär och trots sin unga ålder har han redan hunnit med 4 år som tränare.

Laget är i behov av spelare så är du intresserad av att provträna kontakta andreas.bild@booff.se eller 070-497 89 21

Här visas nyheter.

Föräldraföreläsning: Den härliga men ibland svåra konsten att vara fotbollsförälder

20 feb, 2018
Sm square winter
Utan idrottsföräldrar, inga idrottande barn och ungdomar. Utan goda idrottsmiljöer, inga glada och motiverade fotbollsspelare. Vad behöver man som förälder veta om dagens idrottskontext för att ta kloka beslut i barnens idrottande? Läs mer

Idrottskonferens 17 mars

15 feb, 2018
Notera att deltagande på denna konferens är inte accepterad ursäkt för frånvaro på lagfotograferingen för de som har tid lördag :-). För dig som har möjlighet - en mycket bra dag med många intressanta föreläsare såsom bl.a. Karolina Klüft. Klicka för att komma till inbjudan och mer information.

Alla måste lira utifrån barnens spelregler

14 feb, 2018
Barnens spelregler är: 1. Alla barn är lika mycket värda och ska behandlas med respekt. 2. Alla barn har rätt att träna och utvecklas på sina villkor. 3. Alla barn har rätt till stöttande vuxna. 4. Inget barn ska bli utsatt för sexuella övergrepp. 5. Inget barn ska bli utsatt för våld. 6. Inget barn får bli utsatt för mobbning eller trakasserier. 7. Alla barn har rätt att känna sig delaktig i sin förening Läs mer

Utdrag ur belastningsregistret - 8 och 12 mars kl. 18-20

9 feb, 2018
Stort tack till alla ni ca 200 ledare/lagledare som har lämnat in ert utdrag ur belastningsregistret enligt utskick i november. För er som inte har hunnit med (dryga 200 + de ca 60 från PF11 som har fått meddelat idag) så finns det nu två nya datum: 8 och 12 mars kl. 18:00 -20:00 på kansliet. Tack för att ni respekterar dessa datum och hjälper oss att göra detta till en smidig process. Klicka på överskriften för mer information.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub