F15:4

Säsongstart och allmän information

Publicerad 2022-04-10 16:40
​Välkommen på säsongens första träning! Nu drar säsongen igång den 19 april 2022 kl. 17.00-18.00 nere vid Boovallen. Nedan följer allmän information inför säsongen.

Välkommen på säsongens första träning!

Nu drar säsongen igång den 19 april 2022 kl. 17.00-18.00 nere vid Boovallen. Nedan följer allmän information inför säsongen.

Laget och tränarna

Laget 15:4 består av 16 tjejer. Vi har sex peppade tränare, Marina (Ellens mamma), Pontus (Hannahs pappa), Claes (Malins pappa), Karin (Biancas mamma) Katrin (Olivias mamma) och Robin (Vendelas pappa). Vi har även Andrea (Malins mamma) som är vår värdegrundsledare och Lina (Augustas mamma) som är lagledare. Kontaktuppgifter till respektive ledare finns på lagets hemsida. Samtliga ledare har genomgått BooFF´s interna utbildningar.

Träning och klädsel

Vi har två träningstider, tisdagar mellan kl. 17.00 - 18.00 på Boovallen och på fredagar mellan kl. 16.00-17.00 på Skuru IP. Vi kommer i nuläget endast kalla till träningarna på tisdagarna för att under säsongen utvärdera om det finns intresse bland tjejerna för träning även på fredagarna. Kallelse till respektive träning kommer att skickas via mail och det är viktigt att ni meddelar närvaro och eventuell frånvaro.

Samling sker 10 min innan träningen bredvid planen. Se bifogad planskiss för lagets placering.

Lämpliga kläder efter väder. Från och med denna säsong behöver tjejerna ha benskydd på träningarna. Ta även med vattenflaska.

Information

Vi kommer starta en WhatsApp grupp för oss föräldrar och ledare där vi snabbt kan ha kontakt och delge den information som är aktuell. De telefonnummer som finns under respektive barn kommer att användas. Kontakta Lina Jonsson om du inte får en inbjudan eller om du inte önskar vara med gruppen.

Laget har en egen hemsida, https://booff.myclub.se/f154. Där finner ni allmän information och kontaktuppgifter till oss ledare. På hemsidan finns även lagets kalender.

Vi kommer kalla till ett föräldramöte om några veckor. Återkommer med tid beträffande detta.

Vi ses på träningarna!

//Ledarstaben genom Lina Jonsson

Lina Jonsson
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub