Boo FF - Ledare
Md ledare 0

Stort tack för att du vill vara ledare i Boo FF!

Att vara ledare i en idrottsförening är ett förtroendeuppdrag.

Boo FF har ett förebyggande arbete mot övergrepp och kränkningar.

Boo FF:s styrelse och klubbledning har beslutat att från och med 2018 följa Riksidrottsförbundets rekommendation att förstärka det förebyggande arbetet kring en trygg idrottsmiljö genom att från och med verksamhetsåret 2018 införa ett krav på att alla ledare i vår förening uppvisar ett utdrag ur Polisens belastningsregister.

I Boo FF är vi tillsammans runt 550 ledare som på olika sätt, och i de allra flesta fall helt ideellt, bidrar till den omfattande och meningsfulla verksamhet som vi tillsammans ska vara väldigt stolta över.

Vi gör det här för att vi som förening (våra fotbollsspelare, föräldrar, kommunen, sponsorer och andra intressenter) ska känna oss trygga och ha fortsatt stort förtroende för våra ledare och för vår verksamhet.

Mer information hittar du här under Trygg Förening

Träningstider vecka 2-13, 2020

Som ni vet har det varit ett glapp i december där vi inte har haft personal på tjänsten gällande träningstider. De fotbollsansvariga har tagit hand om de bokningarna men den generella informationen om vad som gäller har vi brustit i. Vi har nu Johan på plats som vi tycker skall få bli lite mer "varm i kläderna" så fram till och med fredag 10 januari är det fortsatt de respektive fotbollsanvariga som tar hand om ledares förfrågningar.

Följande gäller nu framöver
Med en "grön" vinter så är utbudet att boka träningstid utomhus betydligt större än hur det har varit tidigare år.

Vecka 2-5
Boovallen 2 är i år en vinterplan (plogas vid snö varje vecka) och vi har fått tilldelat tider som finns i MyClub, dessa skall i 1:a hand bokas. I 2:a hand letas fram ev. lediga tider på kommunens hemsida. Information hittar ni här. Tänk på att vi måste skicka er förfrågan till kommunen vilket gör att det kan extra tid att få bekräftat tiden (till skillnad från under säsong då vi på kansliet kan boka direkt i kommunens system).
De tider som ni hade tilldelat fram till v 51,2019 fortgår inte per automatik ni måste meddela kansliet om ni behöver träningstider nu v 2-5. Alla övriga fotbollsplaner i kommunen plogas inte v 2-5 utan kan endast användas när det är snöfritt och ströbokning gäller då.

Vecka 6-13
Då börjar vintertiderna att gälla med flera planer som är bokningsbara. Vi har fått tilldelat tider på Boovallen 2 (OBS! några tider har ändrats) och Myrsjö IP, tiderna ligger i MyClub. Alla övriga fotbollsplaner i kommunen plogas inte utan kan endast användas när det är snöfritt och ströbokning gäller då. Förfrågan skickas till traningstider@booff.se.

Ljuset på Boovallen
Ca kl. 13 varje vardag så kollar driften i Nacka Kommun av hur bokningarna ser ut på Boovallen och ställer in ljuset efter det. Ljuset släcks då efter sista bokade träningstid. Blir svårt med spontanträning och förfrågningar för samma dag kommer inte att behandlas.

Vi är mycket tacksamma för er framförhållning och tålamod!

Bytesmarknad för träningstider internt i Boo FF

För att på ett bättre sätt kunna nyttja plantiderna som Boo FF får tilldelat har vi nu skapat en grupp på FB. Detta är en sida för interna byten av träningstider inom Boo FF. Har du en tid du vill byta/sälja/inte nyttja lägger du upp den här så att andra kan nyttja den. På samma sätt kan man gå in här och leta lediga tider.

Klicka här för att komma till FB-gruppen om du inte kan följa länken sök efter gruppen som heter :
"Bytesmarknad för träningstider internt i Boo FF". När du hittat den så ansöker du om att få gå med så godkänner vi er.


Spontanfotboll för Boo FF:s ledare

Säsongen 2019 är nu över och vi kommer skicka ut information när det är dags att börja igen säsongen 2020.

Starta fredagsmorgonen med lite fotboll tillsammans med andra ledare i Boo FF. Vi bjuder på frukost efter.

Plats: Myrsjö IP
Tid: 07:00 - 08:00 - frukost efter
Benskydd är verkligen att rekommendera!
Tillgång till omklädningsrum finns efter träningspasset.Md webp.net gifmaker  6
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
Md 2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub