Boo FF - Ledare
Md ledare 0

Stort tack för att du vill vara ledare i Boo FF!

Att vara ledare i en idrottsförening är ett förtroendeuppdrag.

Boo FF har ett förebyggande arbete mot övergrepp och kränkningar.

Boo FF:s styrelse och klubbledning har beslutat att från och med 2018 följa Riksidrottsförbundets rekommendation att förstärka det förebyggande arbetet kring en trygg idrottsmiljö genom att från och med verksamhetsåret 2018 införa ett krav på att alla ledare i vår förening uppvisar ett utdrag ur Polisens belastningsregister.

I Boo FF är vi tillsammans runt 550 ledare som på olika sätt, och i de allra flesta fall helt ideellt, bidrar till den omfattande och meningsfulla verksamhet som vi tillsammans ska vara väldigt stolta över.

Vi gör det här för att vi som förening (våra fotbollsspelare, föräldrar, kommunen, sponsorer och andra intressenter) ska känna oss trygga och ha fortsatt stort förtroende för våra ledare och för vår verksamhet.

Mer information hittar du här under Trygg Förening

Träningstider vecka 2-13, 2021

Uppdaterad 21/10-2020

Följande gäller nu framöver
Med en "grön" vinter så är utbudet att boka träningstid utomhus betydligt större än hur det har varit tidigare år.

Vecka 2-5
Boovallen 2 är i år en vinterplan (plogas vid snö). Under hela den här perioden är det enbart strötidsbokningar som gäller på alla gröna planer. Ni letar själva reda på tider i kommunens bokningssystem och mailar sedan traningstider@booff.se. Tänk på att vi måste skicka en förfrågan på önskade tider under den här perioden till kommunen vilket gör att det kan extra tid att få bekräftat tiden (till skillnad från under säsong då vi på kansliet kan boka direkt i kommunens system).

De tider som ni hade tilldelat fram till V.51 2020 fortgår inte per automatik ni måste meddela kansliet om ni behöver träningstider nu V2-5. Alla övriga fotbollsplaner i kommunen plogas inte V2-5 utan kan endast användas när det är snöfritt och ströbokning gäller då.

Vecka 6-13
Då börjar vintertiderna att gälla med flera planer som är bokningsbara. Vi har ansökt om tider på vinterplanerna Boovallen 2 och Myrsjö IP. När tilldelningen är klar så kommer tiderna att publiceras i MyClub. Alla övriga fotbollsplaner i kommunen plogas inte utan kan endast användas när det är snöfritt och ströbokning gäller då. Förfrågan skickas till traningstider@booff.se.

Ljuset på Boovallen
Ca kl. 13 varje vardag så kollar driften i Nacka Kommun av hur bokningarna ser ut på Boovallen och ställer in ljuset efter det. Ljuset släcks då efter sista bokade träningstid. Blir svårt med spontanträning och förfrågningar för samma dag kommer inte att behandlas. Läs mer HÄR hur Grönt ljus på Boovallen fungerar.

Vi är mycket tacksamma för er framförhållning och tålamod!

Bytesmarknad för träningstider internt i Boo FF

För att på ett bättre sätt kunna nyttja plantiderna som Boo FF får tilldelat har vi nu skapat en grupp på FB. Detta är en sida för interna byten av träningstider inom Boo FF. Har du en tid du vill byta/sälja/inte nyttja lägger du upp den här så att andra kan nyttja den. På samma sätt kan man gå in här och leta lediga tider.

Klicka här för att komma till FB-gruppen om du inte kan följa länken sök efter gruppen som heter :
"Bytesmarknad för träningstider internt i Boo FF". När du hittat den så ansöker du om att få gå med så godkänner vi er.


Spontanfotboll för Boo FF:s ledare 2021

Nu kör vi!! Fredagen den 11 juni så drar vi igång ledarfotbollen igen så ladda batterierna och kom dit så förbered som möjligt för trots att medelåldern är hög så är det fortfarande viktigt att vinna. Årsplaneringen stämmer inte utan vi kommer bjuda in till ledarfotboll 11 juni. Höstens första tillfälle blir den 20 augusti. Vi bjuder på frukost naturligtvis.

-----------------------------------------------

Starta fredagsmorgonen med lite fotboll tillsammans med andra ledare i Boo FF. Vi bjuder på frukost efter.

Plats: Myrsjö IP
Tid: 07:00 - 08:00 - frukost efter
Benskydd är verkligen att rekommendera!
Tillgång till omklädningsrum finns efter träningspasset.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub