Boo FF - Ledare
Aae

Sponsring till lagen

Om ett enskilt lag har en sponsor som vill gå in med pengar till laget så är det självklart okej. Viktigt att sponsorn stäms av med Boo FF så den inte krockar med övriga sponsorer till Boo FF eller vår vision och värdegrund.
Kontakta ekonomi@booff.se för att stämma av att sponsorn är ok.

För tryck på kläder

  • Alla träningskläder och representationskläder får ha eget sponsortryck.
  • Shorts och matchtröja får det inte tryckas någon sponsor på. Matchtröjan är Boo FFs och de svarta shortsen i match skall vara fria från tryck.

Om sponsorn betalar kläderna direkt så går kontakten via Mikael Axbom <mikael.axbom@intersport.se> på Intersport.

Exempelvis när flera sponsorer skall betala in pengar och därmed klädesfakturan inte kan skickas direkt till en sponsor så skall sponsorfaktura utställas vid Digitala Lagkassan av lagkassören. Beloppet hamnar då direkt i lagets lagkassa.
På samma sätt skickas fakturan från intersport direkt till laget för betalning från den digitala lagkassan.

Kom ihåg att förhandla fram att sponsorn betalar trycket samt framtagning av egen logo.

Köp av egna Boo FF-matchtröjor

Alla lag i Boo FF får låna vinröda matchtröjor av föreningen. Varje år har vi en översyn över lagens tröjor och återanvänder så mycket som möjligt.

När det gäller Boo FFs reservställ, som är ljusblått, så lämnas sådana endast ut till föreningens 11 mot 11-lag, d v s från 14 år samt våra yngre s.k. förstalag (13 år). För övriga lag så finns det ett begränsat antal ljusblå reservställ att låna på kansliet för speciella tillfällen, t.ex. cuper.

De lag som önskar köpa en uppsättning blå reservtröjor för egna medel, får göra det, dock med en del förbehåll, se nedan.

Alla våra lag representerar ju hela tiden Boo FF och det är därför viktigt att lagen ser enhetliga ut i alla sammanhang.

Innan man eventuellt tar beslut om inköp av egna matchtröjor så finns det en del "villkor" som man måste ta ställning, se nedan. Alla som beslutar sig för egna matchtröjor kommer att få skriva under ett papper på att de accepterar dessa "villkor" innan egna tröjor köps in.

Tröjorna kostar nu ca 350 kr styck inklusive tryck. Det är naturligtvis mycket viktigt att beslut om inköp av egna tröjor är väl förankrat i hela föräldragruppen eftersom det innebär en ytterligare kostnad för varje familj.

Villkor för inköp av egna matchtröjor:

  • Tröjan ska behandlas som om Boo FF äger den
  • Tröjan får inte användas i skolan eller på något sätt utanför match
  • Den ljusblåa tröjan ska endast användas på bortamatcher och då endast när den vinröda tröjan krockar med motståndarens tröjfärg eller av lag som står som bortalag i spelprogrammet vid "derbyn", d v s möten mellan Boo FF-lag
  • Ingen egen sponsorreklam får tryckas på tröjorna
  • Inga namn får tryckas på tröjan
  • När spelarna har vuxit ur tröjorna kan frågan ställas till Boo FF om klubben vill köpa dem för ett reducerat pris eller så finns också möjligheten att eventuellt sälja till ett yngre Boo FF lag om intresse finns.

Beställning görs endast via Boo FFs kansli. Beräknat leveranstid ca en månad.

Tack på förhand att ni respekterar detta.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub