Boo FF - Ledare

Information gällande Cup och turneringsdeltagande

Barn och ungdomar tycker ofta det är väldigt roligt att spela cuper. Det är viktigt att vi inte bokar upp lagen på för många cuper utan jobbar långsiktigt för ett hållbart idrottande. Det är viktigt att se spelarens liv i ett helhetsperspektiv där fotbollen är en del av flera delar.

Cup och turneringsdeltagande ska därför planeras långsiktigt och framgå i lagets säsongplanering. Exakt vilka cuper behöver inte framgå men när och vilken typ av cup ska framgå, tex ungefärligt datum samt om det är en cup på annan ort med övernattning eller en cup över dagen i distriktet.

Resandet ska begränsas till det egna distriktet när spelarna är små. Efterhand som spelarna blir äldre kan vi åka längre bort.

För mer specifik information läs cupstegen.

Att arrangera cup för föreningens egna lag

Det är sedan tidigare en policy inom Boo FF att enskilda lag inte får arrangera någon cup i Boo FF:s namn, enbart BIC/GIC har varit undantagen. Tidigare år har Boo FF:s 1:a lag PF12 år arrangerat cup, Boys/Girls-Invitation, vilket har varit sedan starten då PF93 började med den. Då åldern för 1:a lag höjdes på årsmötet 2017, så finns inte de förutsättningarna kvar.

Endast träningsturneringar i ålderskullarna får arrangeras där alla lag i åldersgruppen skall få möjligheten att delta. Kostnaden skall endast vara för att täcka domarkostnader och ev planhyra.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub