Boo FF - Ledare
Aae

Futsal

Futsal är en variant av fotboll som spelas på en mindre spelyta med färre utespelare. Ordet kan översättas med, men är inte samma sak som, inomhusfotboll. Mer information här.

Här kan du läsa Tävlingsföreskrifterna i Stockholms Futsalliga.

Anmälan till futsalserierna

Boo FF-lag som anmäler sig till en futsalserie
Lag anmäler sig ofta till en futsalsserie för att få ett extra träningstillfälle under vinter och självklart också för att det är mycket roligt att spela. Det är dock viktigt att notera att laget själv står för alla kostnader i samband med anmälan såsom serieavgift, försäkring och domarkostnader.

De lag som anmäler sig får heller inte någon prioritering gällande extra inomhustid eller tid i sporthall för träning.

Boo FF:s stadgar säger att föreningens ändamål är att verka i enlighet med fotbollens mål och inriktning. Futsal är egen sport.

Ersans Pokal

Ersans Pokal är en cup under vintern som arrangeras av Älvsjö AIK Fotboll. Cupsida 2019.

Det är viktigt att notera att samtliga gruppspelsmatcher och kval- eller åttondelsmatcher arrangeras av respektive hemmalag under perioden oktober till mars. Boo FF:s kansli har inte möjlighet att hjälpa till att leta efter matchtider utan lagen måste själva leta tid som kansliet sedan kan boka. Laget är ansvarigt för de kostnader som tillkommer i form av ev. planhyra och domarkostnader. Mer detaljerad information hittar ni här.

Vi vill rekommendera att ni noggrant tänker genom vad det innebär administrativt innan ni anmäler ert lag. Med den brist vi idag har på fotbollsytor i kommunen så är det inte lätt att hitta tider för match.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub