Div. 3

BOO FF HERR

Md boo ff   herr

Seriesegrare!

9 okt, 2021
Sm square herr 2021div3
Efter att två år i rad missat att kvala till Divison 3 så blev det trejde gången gillt i år. Vi blir mästare i kavaj då Rinkeby förlorar hemma mot Som United i en mitt i veckan match men det känns som det spelar mindre roll då vi når vårt mål att avancera till trean. Läs mer

Äntligen!

26 maj, 2021

Tetiana och Natalia som flytt kriget från Ukraina tränar med Boo FF

16 mar, 2022
Sm square img 3144
Vi är glada att kunna erbjuda dom stunder av fotbollsglädje i deras tuffa situation. Klicka på länken för att se inslaget som Fotbollskanalen gjorde: Tetiana och Natalia i Boo FF

Jörgen Alevad ny klubbdirektör

15 mar, 2022
Sm square bild2
Boo FF har anställt Jörgen Alevad, 47 år, som ny klubbdirektör. Han kommer från en tjänst som chef inom IT-företaget CGI, men har även varit verksam inom föreningslivet under närmare 40 år. Läs mer

Årets säkraste vårtecken är här!

3 mar, 2022
Årets säkraste vårtecken är när vi öppnar upp för anmälan till vårens och sommarens arrangemang. Vi har nu öppnat upp anmälan till Fotbollslekis, Knatteskola och sommarläger 2022! För mer information och möjlighet till anmälan: Läs mer

Forslund tillfällig klubbdirektör

20 feb, 2022
Sm square thomasforslund
Måndag den 21 februari tillträder Thomas Forslund som tillförordnad klubbdirektör i Boo FF. Han blir ansvarig för verksamheten på kansliet under pågående rekrytering av en permanent lösning. Thomas som är ungdomsledare i Boo FF och tidigare ledamot i valberedningen har varit verksam som revisor hos EY och KPMG. Liv Sahlberg har under två veckors tid haft överlämning till Thomas och arbetade sista dagen på kansliet fredag den 18 februari. Hennes anställning upphör i juni.

Ja till Sickla Idrottspark

17 feb, 2022
Sm square 1186648
Vi kommer ihåg då det var Boovallen som var i hetluften och vi behövde stöd och spridning. Nu är det Sickla IF men det påverkar samtliga föreningar i Nacka. Vi vet att med begränsade ytor i Nacka Kommun är varje beslut kommunen tar om bostäder och idrottsanläggningar viktig. Läs mer

11 feb: Ordföranden har ordet

11 feb, 2022
Sm square stefana
Förra veckans besked om att Boo FF:s klubbchef kommer att ersättas har fått en del att undra om styrelsen vill ta föreningen i en helt ny riktning. Jag vill understryka att så inte är fallet, Boo FF ska fortsätta bedriva bra fotbollsverksamhet på alla nivåer. Vi kommer alltså inte till årsmötet föreslå avgiftshöjningar för att bekosta någon elitförberedande satsning. Vi vill bara utveckla vår förening i takt med tiden och behöver någon som tar över och jobbar operativt med det. Läs mer

Hej då 2020, nytt inför säsongen 2021!

En märklig säsong är bakom oss. Vi fick till slut spela en enkelserie och där första seriematchen spelades först i slutet av juli och där varje match var som en final för att nå målet att tillhöra toppen av division 4 Mellersta. Vi kan dock nu med lite perspektiv se tillbaka på ett framgångsrikt år där vi slutar tvåa efter en spännande sista omgång där mycket står på spel och där resultaten går vår väg och vi är klara för ytterligare ett kvalspel för att nå division 3. Kvalet gör vi bättre än säsongen 2019 och vi har 4 poäng inför sista omgången men orkar inte riktigt att prestera i sista omgången mot Värtans IK. Men vi tar med oss värdefull erfarenhet till vårt unga lag som vi fortsätter bygga vidare på inför framtiden och som förhoppningsvis kommer visa sig säsongen 2021, som kommer bli en ny tuff utmaning.

Nytt för säsongen är att laget får en ny huvudtränare, Per "Perre" Johansson ersätter Didrik Sollenius. Perre kommer fortsätta bygga vidare på den spännande unga truppen som nu har två års erfarenhet av seniorspel och där potentialen fortfarande är stor att fortsätta utvecklas. Perre kommer ha Diogo som assisterande tränare vid sin sida.

Vi passar på att tacka Didrik för sitt fantastiska arbete med spelarna vilket visat sig både resultatmässigt under de tre år som Didrik tränat laget men även på det sättet som varje spelare utvecklades på, steget från juniorfotboll till seniormiljö är inte alltid en lätt uppgift men det har gått över förväntan.

Nya spelare till truppen 2021 är en gammal bekanting i form av Alex Fischer som efter ett år i Hanvikens SK i division 3 kommer tillbaka till Boo FF med ett tydligt mål att ta upp laget till division 3. Vi följer även vår tradition att flytta upp egna produkter och har inför säsongen flyttat upp sex spelare, där fem är födda 2002 och en är född 2004.

Vi ser fram emot en ny säsong och där vi alla just nu längtar efter att få börja träna fotboll igen.

Forza Bosse!


Nästa hemmamatch!

Boo FF - IK Viljan Strängnäs

29 maj kl 13.30

Välkomna!

Vill du provträna med vårt Division 3 lag?

Efter att ha vunnit division 4 Mellersta så ser vi fram emot säsongen 2022 där vi kommer spela i division 3. Vår trupp består mestadels av spelare som är fostrade i Boo FF eller med fotbollsanknytning till Nacka.

Boo FFs herrlag har en ambition är att spela en attraktiv fotboll genom ett possession inriktat anfallsspel med mycket rörelse och kreativitet och i defensiven jobbar vi med direkt återerövring efter bollförlust.

Kontakta Andreas Bild, sportchef Herr: andreas.bild@booff.se. Ange ditt namn, ålder, position, nuvarande och tidigare klubbar samt telefonnummer där vi kan nå dig.

Följ oss på Instagram!

booff_herr

Kan inte visas för tillfället
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub