Div. 4
Stripe boo ffbannerhemsida3

BOO FF HERR

Md boo ff   herr division 4

Hej då 2020, nytt inför säsongen 2021!

En märklig säsong är bakom oss. Vi fick till slut spela en enkelserie och där första seriematchen spelades först i slutet av juli och där varje match var som en final för att nå målet att tillhöra toppen av division 4 Mellersta. Vi kan dock nu med lite perspektiv se tillbaka på ett framgångsrikt år där vi slutar tvåa efter en spännande sista omgång där mycket står på spel och där resultaten går vår väg och vi är klara för ytterligare ett kvalspel för att nå division 3. Kvalet gör vi bättre än säsongen 2019 och vi har 4 poäng inför sista omgången men orkar inte riktigt att prestera i sista omgången mot Värtans IK. Men vi tar med oss värdefull erfarenhet till vårt unga lag som vi fortsätter bygga vidare på inför framtiden och som förhoppningsvis kommer visa sig säsongen 2021, som kommer bli en ny tuff utmaning.

Nytt för säsongen är att laget får en ny huvudtränare, Per "Perre" Johansson ersätter Didrik Sollenius. Perre kommer fortsätta bygga vidare på den spännande unga truppen som nu har två års erfarenhet av seniorspel och där potentialen fortfarande är stor att fortsätta utvecklas. Perre kommer ha Diogo som assisterande tränare vid sin sida.

Vi passar på att tacka Didrik för sitt fantastiska arbete med spelarna vilket visat sig både resultatmässigt under de tre år som Didrik tränat laget men även på det sättet som varje spelare utvecklades på, steget från juniorfotboll till seniormiljö är inte alltid en lätt uppgift men det har gått över förväntan.

Nya spelare till truppen 2021 är en gammal bekanting i form av Alex Fischer som efter ett år i Hanvikens SK i division 3 kommer tillbaka till Boo FF med ett tydligt mål att ta upp laget till division 3. Vi följer även vår tradition att flytta upp egna produkter och har inför säsongen flyttat upp sex spelare, där fem är födda 2002 och en är född 2004.

Vi ser fram emot en ny säsong och där vi alla just nu längtar efter att få börja träna fotboll igen.

Forza Bosse!


Md fischer
Välkommen tillbaka Alex!
Md perre
Ny huvudtränare för Boo FFs herrlag. Välkommen Perre!

Boo FF - lite smått och gott

6 mar, 2021
Information gällande: Covid-19, Årsmötet – valberedningen har nu lämnat sitt förslag till Boo FF:s styrelse 2021, Boo FF:s Cafeteria, Fotografering m.m. hittar du här.

Föräldraföreläsning: Idrottspsykologi med Magnus Winter

1 mar, 2021
Sm square magnuswinter
​Boo FF har glädjen att bjuda in till en exklusiv digital föreläsning med Magnus Winter, Idrottspsykologisk rådgivare. Magnus Winter föreläser i ämnet idrottsföräldraskap och kommer bland annat lyfta vad forskningen säger om barn- och ungdomsidrott. Vi kommer också få med oss lite idrottspsykologiska grunder som en hjälp på vägen. Läs mer

Välkommen till Boo FF:s Årsmöte 2021

25 feb, 2021
Sm square klubba
21 mars kl. 15:00 - 17:00, digitalt. Läs mer

Materialprovardagar på Boovallen helgen 13-14/2

13 feb, 2021
Välkommen till Boovallen idag och i morgon för att prova kläder enligt den information som tidigare har skickats ut och som finns på hemsidan under Ledare/Material. Se schema och när det finns tillfällen att komma förbi om ej bokad tid. Läs mer

Boo FF:s Årsplanering 2021

7 feb, 2021
Planerade datum för utbildning o andra arrangemang hittar här, notera i kalendern redan nu.

Barn är inte buller – vi måste tänka större

19 jan, 2021
"När det gäller idrotten, som så många andra gemensamma samhällsintressen, är frågan vad som blir bäst för så många som möjligt. Det går inte att förneka att föreningslivet gör en obetalbar samhällsnytta för våra barn och ungdomars hälsa och utveckling. Borde då inte idrottsplatser och möjlighet för spontanidrott och rörelse vara en självklar del i planeringen när bostadsområden planeras och byggs?" Det säger Liv Sahlberg i januari månads debattinlägg. Liv är klubbchef för Boo FF.

Boo FF Årsmöte 21 mars

15 jan, 2021
Sm square klubba
Snart är det dags... Vad gäller för inlämnande av motion, medlemskap och engagemang i styrelsen? Läs mer

Barn är inte buller!!

16 dec, 2020
Mark & Miljööverdomstolen har slagit fast att barn är inte buller! En stor seger främst för idrotten men också för Nacka och Boovallen. Läs mer

Kvarglömt på Boovallen

9 dec, 2020
Nu har vi sammanställt det som låg i gröna lådan. Se listan här - plötsligt så händer det :-) Läs mer

Boo FF och Nacka FC slås samman - lite mer

17 nov, 2020
Vi meddelade för snart fyra veckor sedan att Boo FF och Nacka FC gör en sammanslagning på flicksidan. I och med det så tillträdde Markus Saving som ny sportchef på Dam- och förstalagsverksamheten på flicksidan i Boo FF. Läs mer

Följ oss på Instagram!

booff_herr

Vill du provträna med vårt Division 4 lag?

Boo FFs herrlag har en ambition är att spela en attraktiv fotboll genom ett possession inriktat anfallsspel med mycket rörelse och kreativitet och i defensiven jobbar vi med direkt återerövring efter bollförlust. Vi har som målsättning att nå division 3 inom 2 år.

Kontakta Andreas Bild, sportchef Herr: andreas.bild@booff.se. Ange ditt namn, ålder, position, nuvarande och tidigare klubbar samt telefonnummer där vi kan nå dig.

Md webp.net gifmaker  6
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md konstexpo
Vi stödjer Boo FF:s sociala fond
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub