Div. 4

BOO FF HERR

Md boo ff   herr

Äntligen!

26 maj, 2021

En sommarhälsning!

24 jun, 2021
Sm square sol2
Midsommarhelgen står för dörren och för många en välbehövlig ledighet. Någon match kvar för några men sedan sommarlov också för våra spelare och ledare. Läs mer

Boo FF:s damlag i NVP!

20 maj, 2021
Sm square damnvp
I senaste numret av Nacka Värmdö Posten kan ni läsa om Damlagets tankar inför säsongen. I pappersformat eller webben (Pluskund).

Magnolia bostäder stödjer den svenska flick/damfotbollen

16 maj, 2021
Sm square klubbarnas
Boo FF är en del av Magnolia Bostads fotbollsfamilj! För genomförande av vårt pågående flickprojekt är Magnolia en värdefull sponsor för oss. De har nu släppt deras rykande färska fotbollsrapport, som berättar om deras arbete med klubbar runt om i landet. In och läs om Fotbollbarhet på magnoliabostad.se/fotboll

Ravelli.se

7 maj, 2021
Sm square ravellilitenbooff
Vi kör en omgång till nu i maj och juni. Tjäna pengar till ert lag på ett superenkelt sätt. Köp/sälj Ravelli paket och tjäna 55 kr/paket till laget. Sortimenten består av underkläder, strumpor, hemtextil, funktionskläder och renhållning, tvätt, disk och hygienprodukter av varumärket OCEAN. Alla intjänade pengar går till lagkassan

EM Matchtröja - ge ditt stöd till Boo FF:s sociala fond

6 maj, 2021
Sm square sverigetr ja2
Tillsammans med vår samarbetspartner INTERSPORT vill vi ge just ditt dig chansen att stödja Boo FF:s sociala fond genom att köpa en matchtröja inför årets fotbolls EM. Klicka och läs mer.

Boo FF söker ansvarig för cafeteria och material till kansliet!

5 maj, 2021
Kristin som är ansvarig för cafeteria och material planerar att börja studera till hösten. Det är klart att hon skall det och då behöver vi förstås någon som ersätter henne...

Seriestart till helgen - StFF:s kom ihåg lista:

5 maj, 2021
Mycket värt att läsa - klicka.....

Barn och unga kan spela matcher utomhus

28 apr, 2021
FHM har kommit med nya direktiv - födda 2002 och senare. Boo FF inväntar ytterligare information från StFF. Klicka för mer info

Ordförande har ordet

30 mar, 2021
Sm square stefana
På Boo FF:s årsmöte 21 mars fick föreningen en ny ordförande i Stefan Alvén. Här kommer några tankar från honom. Läs mer

Hej då 2020, nytt inför säsongen 2021!

En märklig säsong är bakom oss. Vi fick till slut spela en enkelserie och där första seriematchen spelades först i slutet av juli och där varje match var som en final för att nå målet att tillhöra toppen av division 4 Mellersta. Vi kan dock nu med lite perspektiv se tillbaka på ett framgångsrikt år där vi slutar tvåa efter en spännande sista omgång där mycket står på spel och där resultaten går vår väg och vi är klara för ytterligare ett kvalspel för att nå division 3. Kvalet gör vi bättre än säsongen 2019 och vi har 4 poäng inför sista omgången men orkar inte riktigt att prestera i sista omgången mot Värtans IK. Men vi tar med oss värdefull erfarenhet till vårt unga lag som vi fortsätter bygga vidare på inför framtiden och som förhoppningsvis kommer visa sig säsongen 2021, som kommer bli en ny tuff utmaning.

Nytt för säsongen är att laget får en ny huvudtränare, Per "Perre" Johansson ersätter Didrik Sollenius. Perre kommer fortsätta bygga vidare på den spännande unga truppen som nu har två års erfarenhet av seniorspel och där potentialen fortfarande är stor att fortsätta utvecklas. Perre kommer ha Diogo som assisterande tränare vid sin sida.

Vi passar på att tacka Didrik för sitt fantastiska arbete med spelarna vilket visat sig både resultatmässigt under de tre år som Didrik tränat laget men även på det sättet som varje spelare utvecklades på, steget från juniorfotboll till seniormiljö är inte alltid en lätt uppgift men det har gått över förväntan.

Nya spelare till truppen 2021 är en gammal bekanting i form av Alex Fischer som efter ett år i Hanvikens SK i division 3 kommer tillbaka till Boo FF med ett tydligt mål att ta upp laget till division 3. Vi följer även vår tradition att flytta upp egna produkter och har inför säsongen flyttat upp sex spelare, där fem är födda 2002 och en är född 2004.

Vi ser fram emot en ny säsong och där vi alla just nu längtar efter att få börja träna fotboll igen.

Forza Bosse!


Md fischer
Välkommen tillbaka Alex!
Md perre
Ny huvudtränare för Boo FFs herrlag. Välkommen Perre!

Nästa hemmamatch!

Boo FF - Rönninge Salem Fotboll

20 juni - 13.00 Boovallen 1

Stockholm Cup


Boo FF - Mariebergs SK

23 juni - 19.00 Boovallen 1

Division 4 Mellersta

Stockholm Cup 2021/2022 B grupp 8
Lag S D P
Gå till detaljerad tabell på fogis.se
Olympiacos FC (5) 3 4 9
Boo FF (4) 3 6 6
Kista SC KFUM (4) 3 -3 1
Rönninge Salem Fotboll (5) 3 -7 1

Följ oss på Instagram!

booff_herr

Vill du provträna med vårt Division 4 lag?

Boo FFs herrlag har en ambition är att spela en attraktiv fotboll genom ett possession inriktat anfallsspel med mycket rörelse och kreativitet och i defensiven jobbar vi med direkt återerövring efter bollförlust. Vi har som målsättning att nå division 3 inom 2 år.

Kontakta Andreas Bild, sportchef Herr: andreas.bild@booff.se. Ange ditt namn, ålder, position, nuvarande och tidigare klubbar samt telefonnummer där vi kan nå dig.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub