Div. 3

BOO FF HERR

Md boo ff   herr

Vi ses igen nästa år, Division 3!

Från minut ett spelar vi avslappnat och med stort självförtroende och vi får bästa möjliga avslutning på säsongen!

Seriesegrare!

9 okt, 2021
Sm square herr 2021div3
Efter att två år i rad missat att kvala till Divison 3 så blev det trejde gången gillt i år. Vi blir mästare i kavaj då Rinkeby förlorar hemma mot Som United i en mitt i veckan match men det känns som det spelar mindre roll då vi når vårt mål att avancera till trean. Läs mer

Äntligen!

26 maj, 2021

Snöstatus

22 nov, 2023
Alla planer stängda 28/11! Läs mer

Två nya fotbollsutvecklare för tjejverksamheten

26 aug, 2023
Två nya fotbollsutvecklare för tjejverksamheten! Läs mer

Snart dags för sommarläger!

31 maj, 2023
Snart dags för sommarläger! Läs mer

Rockin Grill Cup för pojkar och flickor 2014

19 aug, 2022
Boo FF välkomnar till Rockin Grill Cup Läs mer

Boo FF X - Sommar

11 aug, 2022
Träningscamp på Boovallen Läs mer

Svenska Fotbollsakademins (SvFA) Sommarcamp på Boovallen i samarbete med Boo FF

17 jun, 2022
På sommarlovet arrangerar Boo FF i samarbete med Svenska Fotbollsakademin en camp för spelare födda 2009 - 2014 Läs mer

Anmälan öppen för Nackamästerskapen 2022

15 jun, 2022
Årets inbjudan går ut till lag F/P 2010 - 2016. Läs mer

Öppen fotbollsverksamhet för ukrainska flyktingar

8 jun, 2022
Nu startar Boo FF fotbollsverksamhet för ukrainska flyktingar. Ungdomar 7- 20 år. Läs mer

Tetiana och Natalia som flytt kriget från Ukraina tränar med Boo FF

16 mar, 2022
Sm square img 3144
Vi är glada att kunna erbjuda dom stunder av fotbollsglädje i deras tuffa situation. Klicka på länken för att se inslaget som Fotbollskanalen gjorde: Tetiana och Natalia i Boo FF

Hej då 2020, nytt inför säsongen 2021!

En märklig säsong är bakom oss. Vi fick till slut spela en enkelserie och där första seriematchen spelades först i slutet av juli och där varje match var som en final för att nå målet att tillhöra toppen av division 4 Mellersta. Vi kan dock nu med lite perspektiv se tillbaka på ett framgångsrikt år där vi slutar tvåa efter en spännande sista omgång där mycket står på spel och där resultaten går vår väg och vi är klara för ytterligare ett kvalspel för att nå division 3. Kvalet gör vi bättre än säsongen 2019 och vi har 4 poäng inför sista omgången men orkar inte riktigt att prestera i sista omgången mot Värtans IK. Men vi tar med oss värdefull erfarenhet till vårt unga lag som vi fortsätter bygga vidare på inför framtiden och som förhoppningsvis kommer visa sig säsongen 2021, som kommer bli en ny tuff utmaning.

Nytt för säsongen är att laget får en ny huvudtränare, Per "Perre" Johansson ersätter Didrik Sollenius. Perre kommer fortsätta bygga vidare på den spännande unga truppen som nu har två års erfarenhet av seniorspel och där potentialen fortfarande är stor att fortsätta utvecklas. Perre kommer ha Diogo som assisterande tränare vid sin sida.

Vi passar på att tacka Didrik för sitt fantastiska arbete med spelarna vilket visat sig både resultatmässigt under de tre år som Didrik tränat laget men även på det sättet som varje spelare utvecklades på, steget från juniorfotboll till seniormiljö är inte alltid en lätt uppgift men det har gått över förväntan.

Nya spelare till truppen 2021 är en gammal bekanting i form av Alex Fischer som efter ett år i Hanvikens SK i division 3 kommer tillbaka till Boo FF med ett tydligt mål att ta upp laget till division 3. Vi följer även vår tradition att flytta upp egna produkter och har inför säsongen flyttat upp sex spelare, där fem är födda 2002 och en är född 2004.

Vi ser fram emot en ny säsong och där vi alla just nu längtar efter att få börja träna fotboll igen.

Forza Bosse!


Nästa hemmamatch på Boovallen!

-

Vill du provträna med vårt Division 3 lag?

Efter en framgångsrik säsong där vi slutade på en stark tredjeplats spelar vi i Division 3 även säsongen 2024! Vår trupp består mestadels av spelare som är fostrade i Boo FF eller med fotbollsanknytning till Nacka.

Boo FFs herrlag har en ambition är att spela en attraktiv fotboll genom ett possessioninriktat anfallsspel med mycket rörelse och kreativitet. I defensiven jobbar vi med direkt återerövring efter bollförlust.

Kontakta Niclas Johansson, sportchef Herr: niclas.johansson@booff.se. Ange ditt namn, ålder, position, nuvarande och tidigare klubbar samt telefonnummer där vi kan nå dig.

Följ oss på Instagram!

booff_herr

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub