Två nya fotbollsutvecklare för tjejverksamheten

Publicerad 2023-08-26 00:41
Två nya fotbollsutvecklare för tjejverksamheten!

Vi är väldigt stolta över att kunna presentera våra nya fotbollsutvecklare inom tjejverksamheten!

Elina och Kajsa kommer med "start på en gång" att jobba med att stötta och utveckla våra utvecklingslag från 2014 upp till Boo FK.
Tjejerna jobbar ihop men Kajsa kommer initialt ha sitt fokus inom de yngre åldrarna 2014-2013 och Elina kommer till en början fokusera på de lite äldre från 2012 och ända upp till Boo FK.

Kajsa Johansson

Kajsa kommer hjälpa till att utbilda och utveckla de yngre grupperna samt hjälpa till med att planera och stötta utvecklingen av flickverksamheten i föreningen. Konkret innebär det att Kajsa kommer vara en länk mellan tränare och föreningen genom att närvara på lagens träningar med jämna mellanrum varvat med närvaro på matcher, samt vara en direktkontakt för åldersgruppens tränare. Syftet med detta är att fortsätta utvecklingen av klubbens fina ungdomsverksamhet och se till att vi utbildar våra spelare åt samma håll.
Kajsa kommer ha ett övergripande ansvar för att inventera utbildningsbehov och skapa en plan för tränarutbildningar för aktuella årskullar. Vid behov kommer Kajsa även finnas tillgänglig för möte och samtal med föräldrar för att fånga upp aktuella frågor.

Kajsa bor i Gustavsvik med man och två barn där merparten av familjen är aktiva i Boo FF. Kajsa började sin fotbollskarriär i Stuvsta IF där hon hann med att vinna St:Erikscupen innan det blev dags för seniorfotboll. Hon har meriter från allsvensk nivå med Djurgården/Älvsjö men spelade de flesta av sina aktiva år i Älvsjö AIK, i gamla seriesystemets div1 – serien under damallsvenskan. Hon är fortfarande aktiv fotbollsspelare och idag spelar hon med Boo FK i div 5. "Jag tycker det ska bli superkul att få vara med och utveckla den här nya rollen som föreningen väljer att satsa på. Jag brinner oerhört mycket för fotboll och föreningslivet och med två döttrar som gillar fotboll känns det superkul att kunna vara med och påverka utvecklingen av just flickfotbollen".

Elina Erenrot

Elina Erenrot är 25 år och uppväxt i nacka. Att hon kom in på fotbollen är inte förvånande då hennes pappa är före detta elitdomare. Likt många andra började hon spela fotboll i fotbollsskola och intresset växte för sporten. Under ungdomen både spelade hon i Saltsjöbaden samt testade på att vara domare och började även som ledare i fotbollsskolan, med tiden fick Elina allt fler uppdrag och var till slut tränare för flera av föreningens lag. Samtidigt som uppdragen blev fler gick hon även förbundets utbildningar och tog som 17 åring sin advanced utbildning. Under sin tränarkarriär har Elina hunnit med att vara allt i från tränare för de yngsta till de äldsta på både pojk och flick, bredd och elit, sportchef, ansvarig för camper, fotbollsskolan, ungdomsledarna, åldersgruppsansvarig och fotbollsutvecklare, ordförande och ledamot i förbundets kommittéer. Sen innan pandemin jobbar hon som Tränarutbildare för förbundets tränarutbildningar och hon får hålla alla steg som finns i förbundet och är enda kvinna som får hålla UEFA C och UEFA B i distriktet. Elina har under sina tidigare anställningar varit i klubbarna, Saltsjöbadens IF, Sickla IF, Ingarö IF, Viggbyholms IK FF, Karlbergs BK samt KIF Örebro och deras F19 allsvenska lag. Utöver fotbollen har hon en kandidatexamen i idrottsvetenskap och är nu inne på sitt sista år på masterprogrammet inom samma område.
I Boo FF har hon tidigare figurerat som tränare för F1.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub