Boovallen

Fotbollsplaner: 2 st 11 mot 11 spelplaner konstgräs

Omklädningsrum: 4

Domarrum: 1

Cafeteria: Ja, kontant, kortköp och swish. Läs mer här.

Parkering: Ja

Adress: Boovallen 1, 132 47 Saltsjö-Boo

Hitta hit

Till dig som är ledare i Boo FF

OBS! Läs om Grönt Ljus nedan, aktiverat från 28 januari 2020 (uppdaterat datum).

Träningstider: Se till att titta i MyClub hur er träningstid ser ut, ändras utrymme under tiden etc. Ibland är det lag som går från 1/4 yta till ½ yta efter 30 min - Ha koll på detta och planera därefter så undviks onödigt uppehåll i träningen.

Ha tålamod och respektera varandras tider och ytor. Tack så mycket på förhand.

Drift: Nacka kommun sköter driften av Boovallen.

Planerna: 2 x 11-manna konstgräsplaner,

Omklädningsrummen Boovallen: Det finns fyra tillgängliga omklädningsrum som är upplåsta under säsong när cafeterian är öppen (stängt generellt när det är skollov). Vi har inte kapacitet att låsa omklädningsrummen för enskilda lag, allt måste tas med ut på plan när omklädningsrummen lämnas. Vid seniormatcher reserveras och låses ett omklädningsrum för vardera lagen.

Omklädningsrummen är försedda med kodlås. OBS! Domarrummet har nyckel. När cafeterian är stängd går det att kvittera ut bricka på Nacka Sportcentrum för inplanerad match.

Vid bricka, hur göra?

 1. Aktivera alltid först brickan genom att blippa den mot läsaren som går till lyset för BV2. Denna sitter till höger om domarrummet på den silverfärgade elcentralen.
 2. Håll brickan mot läsaren på dörren för att skapa en giltig passage (dörren låsas varje gång ni stänger den och bricka behövs för att öppna – gör då en tillfällig kod enligt nedan)

För att skapa en tillfällig kod

 1. Punkt 1+2 enligt ovan
 2. Tryck X
 3. Tryck koden (den ni bestämmer)
 4. Tryck X igen
 5. Koden fungerar i fyra timmar, därefter låsas rummet och ny kod måste aktiveras.

Omklädningsrummet är öppet (speciell access på bricka)

 1. Lås dörren när ni är klara genom att hålla brickan mot läsaren på dörren för att skapa en giltig passage
 2. Tryck X
 3. Tryck 0
 4. Tryck X igen
 5. Omklädningsrummet skall nu vara låst

Belysning Boovallen

De brickor som är lånade från Boo FF:s kansli är aktiverade för Grönt Ljus.

Nu är det nya systemet för belysningsstyrning klart. En manual över hur det fungerar och hur man använder det; läs nedan.

När man aktiverar belysningen så lyser det i 150 minuter. Denna tidsintervall är lagd för att kunna täcka en match. Fast intervallen är så lång som 150 minuter så är det viktigt att man innan sin bokade träningstid aktiverar belysningen med brickan för att vara helt säker på att det lyser träningstiden ut. Slocknar belysningen tar det 20–30 minuter innan dom kan tändas igen, detta pga lamporna måste svalna innan dom kan tändas. Om någon aktiverar belysning 16:00 så lyser det till 18:30, skulle någon lägga sin bricka mot läsaren 17:30 så förlängs belysningens tid till 20:00. (Tiden förlängs alltid med 150 min från tillfället när man lägger sin bricka mot läsaren).

Tiderna som finns för att kunna tända belysningen styrs av idrottsdriften beroende på solens upp/nedgång samt direktiv från Kultur och fritid. Visas ett X när man försöker aktivera belysningen så är det för att man gör det utanför godkända tider.

Ex 1. Lägger man sin bricka mot läsaren 21:00 slocknar belysningen 21:30 om tidsramen för belysning är satt till 21:30. Lamporna lyser aldrig utanför dom förutbestämda belysningstiderna.

Ex 2. Lägger man sin bricka mot läsaren 14:00 så aktiveras inte belysningen om tiden för att kunna tända är satt till 16:00. Visas ett X när man försöker aktivera belysningen så är det för att man gör det utanför godkända tider. Ny manöver måste göras 16:00 eller efter för att belysningen ska tändas.

Viktigt är att om man avslutar sitt träningspass i förtid eller om inget lag står på tur efter - stänger av belysningen. Detta gäller även under vinterfotbollen, är belysningen aktiverat och sedan inte stängts av så räknas det som att man godkänt planen som spel/träningsduglig.

Beskrivning hur man styr belysningen
För att aktivera belysning lägger man sin bricka mot läsaren som finns till varje plan. (En beskrivning kommer också att finnas vid varje läsare) Visas ett X när man försöker aktivera belysningen så är det för att man gör det utanför godkända tider eller saknar behörighet.

För att släcka belysningen gör man följande:
Placera bricka mot läsaren och tryck sedan X 5 5, gör hela processen två gånger

Belysningen till Boovallen 1 styrs vid läsaren som sitter på baksidan av den stora el-centralen som finns vid infarten. (se röd markering)

Belysningen till Boovallen 2 styrs via läsaren som sitter på lilla elskåpet bakom omklädningsrummen. (se röd markering)

För att lägga till behörighet eller problem med belysningen så ringer ni 08–7189345 så hjälper personal från Nacka sportcentrum er.

Md greenlightbv2
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar  boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg 002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub