Boovallen

Fotbollsplaner: 2 11 mot 11 spelplaner konstgräs

Omklädningsrum: 4

Domarrum: 1

Cafeteria: Ja, kontant, kortköp och swish

Parkering: Ja - från säsongen 2019 och ca 4 år framåt kommer delar av parkeringsplatsen att vara avstängd för byggarbete i området.

Adress: Boo Kapellväg, Boovallen, 132 47 Saltsjö-Boo

Hitta hit

Till dig som är ledare i Boo FF

Träningstider: Se till att kolla i MyClub hur er träningstid ser ut, ändras utrymme under tiden etc. Ibland är det lag som går från 1/4 yta till ½ yta efter 30 min - Ha koll på detta och planera därefter så undviks onödigt uppehåll i träningen.

Ha tålamod och respektera varandras tider och ytor. Tack så mycket på förhand.

Drift: Nacka kommun sköter driften av Boovallen.

Planerna: 2 x 11-manna konstgräsplaner,

Omklädningsrummen Boovallen: Det finns 4 tillgängliga omklädningsrum som är upplåsta under säsong när cafeterian är öppen. Vi har tyvärr inte kapacitet att låsa omklädningsrummen för enskilda lag, allt måste tas med ut på plan när omklädningsrummen lämnas. Vid seniormatcher och matcher i P19-serien så reserveras och låses ett omklädningsrum för vardera lag.

Under vintersäsong när cafeterian är stängd går det att kvittera ut nyckel hos vaktmästarna på Nacka Sportcentrum för inplanerad match.Under säsong finns cafeterian öppen vardagskvällar och helger.

2019 - För tillfället ej i drift

Information om "Grönt ljus" på Boovallen 1 och 2.

Från och med den 14 december 2018 infördes Grönt Ljus på Boovallen 1 och 2. Det innebär att ljuset enbart kan vara tänt när det är bokad aktivitet på planerna och ljuset måste aktiveras manuellt. Detta innebär följande:

  1. En ledare per lag som har träningstid på Boovallen 1 eller 2 från kl. 17:00 behöver kvittera ut en nyckelbricka från Boo FF:s kansli eller från Nacka sportcentrum - receptionen, deposition 200 kr. Varje bricka ska sedan registreras på Boo FF i kommunens system. Detta gör man genom att skicka mail till idrottsdriften@nacka.se som registrerar brickan för grönt ljus. Viktigt att man i detta mail skriver vilket nummer brickan har samt under vilken förenings bokade tider som brickan ska kunna aktivera belysningen. Det kommer också att finnas brickor i cafeterian när det är öppet där. När man registrerat sin bricka för Grönt ljus så fungerar den även till framtida bokningar förutsatt att man inte har bytt förening.
  2. Användningssätt: Belysningen kan aktiveras med din registrerade bricka högst tio minuter före bokad tid och fram till tio minuter efter den bokade tidens start. Aktiveringsplatser för belysningen är två kortläsare, en är monterad på belysningsmasten vid entrén till klubbhuset för belysningen på Boovallen 1 och en är monterad till höger om dörren till domarrummet på kortsidan av omklädningsrummen för belysningen på Boovallen 2. Är du först på plats så kommer en röd diod att lysa på läsaren. Om bokning är gjord och din bricka är registrerad tänds en grön diod när du lägger din bricka mot läsaren. Belysningen släcks tio minuter efter bokningens slut.
  3. Viktigt! Kom ihåg att aktivera belysningen på din bokade tid. Om belysningen på Boovallen 1 slocknar pga utebliven aktivering tar det upp till 30 minuter för belysningen att nå full effekt igen.
  4. Vid fel på systemet kontakta personal i Nacka sportcentrum på dagtid, mån-fre tel. 08-718 93 69. Övrig tid, tel. 08-718 93 45.
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
Md zlatan sport logo w zip rgb sport o zip i cool gray 6 c
ZLATAN SPORT är den perfekta serien funktionsprodukter för den som vill ta hand om sig, och känna sig som sitt bästa jag, varje dag.
Md 2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub