Aae

Börja i Boo FF!

Knattespelare 2017-2019 anmäler sig här!

********************************************************

Boo FF:s övergripande målsättning är att få så många spelare som möjligt att fortsätta med sin idrott. I Boo FF ska det finns plats för alla barn, ungdomar och äldre som vill spela fotboll oavsett nivå eller ambition. Vår verksamhet ska genomsyras av glädje och kamratskap. Verksamheten ska förena individuell utveckling och skapande av lagkänsla. Boo FF finns till för fotbollsspelaren(na).

Målsättningen är att alla som vill vara med i Boo FF:s utvecklingslagsverksamhet skall få möjlighet till detta men sker i mån av plats i respektive lag. Alla som vill vara med bereds detta utan provspel, däremot har vi i olika perioder under året många som vill börja spela i Boo FF vilket medför att det blir kö. Processen kan du läsa mer om här.

Med i laget till 100 procent

När du väljer fotboll som sport säger du samtidigt ja till en lagidrott. Det betyder helt enkelt att de andra i laget, både spelare och ledare, räknar med dig – året om! Vad det innebär kan du läsa mer om här.

Avgifter

Information gällande Boo FF:s avgifter hittar du här.

Anmälan Börja i Boo FF

En spelare som vill börja i Boo FF skall alltid ta kontakt med kansliet och få ett godkännande före träning/match.

Anmälningsformulär för att börja i Boo FF hittar du här.

Introträning

Under hösten 2022 startade vi upp ett nytt koncept för att kunna erbjuda fotbollsspel för alla spelare så snabbt som möjligt (i vissa åldrar och lag har vi idag köer som gör att det kan ta tid innan man får plats, framförallt i de yngre åldrarna födda 2015-2010)

Läs mer om det HÄR

Har du ytterligare frågor där du inte hittar svar på hemsidan under Spelare & Föräldrar så är du välkommen att skicka ett mail till: info@booff.se

Välkommen med din anmälan!

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub