Börja i Boo FF!

Boo FF:s övergripande målsättning är att få så många spelare som möjligt att fortsätta med sin idrott. I Boo FF ska det finns plats för alla barn, ungdomar och äldre som vill spela fotboll oavsett nivå eller ambition. Vår verksamhet ska genomsyras av glädje och kamratskap. Verksamheten ska förena individuell utveckling och skapande av lagkänsla. Boo FF finns till för fotbollsspelaren(na).

Alla som vill vara med bereds detta utan provspel, däremot har vi i olika perioder under året många som vill börja spela i Boo FF vilket medför att det blir kö. Målsättningen är att alla som vill vara med i Boo FF:s utvecklingslagsverksamhet skall få möjlighet till detta men sker i mån av plats i respektive lag.

En spelare som vill börja i Boo FF skall alltid ta kontakt med kansliet och få ett godkännande före träning/match. Processen kan du läsa om här.

Med i laget till 100 procent
När du väljer fotboll som sport säger du samtidigt ja till en lagidrott. Det betyder helt enkelt att de andra i laget, både spelare och ledare, räknar med dig – året om!

Vad det innebär kan du läsa mer om här.

Information gällande Boo FF:s avgifter hittar du här.

Anmälningsformulär för att börja i Boo FF hittar du här.

Har du ytterligare frågor där du inte hittar svar på hemsidan under Spelare & Föräldrar så är du välkommen att skicka ett mail till: info@booff.se

Välkommen med din anmälan!

Md webp.net gifmaker  6
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
Md 2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub