Aae

Att sluta i Boo FF

Det är klart att vi tycker att Boo FF är bäst och vi vill att alla våra spelare skall trivas i föreningen och stanna kvar. Men det är ju inte alltid så att det är Boo FF eller fotboll som passar bäst för alla och viljan att "satsa" mer på en annan sport eller prova i en annan förening tar över eller kanske man flyttar till annan ort osv. Anledningarna kan vara många. Det är inga större konstigheter med det men vi tycker det är viktigt att man som spelare/familj avslutar på ett bra sätt och med respekt för det ni lämnar. Så tänk på att meddela i god tid:

  • till tränare och lagledare i laget. De har lagt ner mycket tid och engagemang på laget och räknar med ditt barn i deras verksamhet.
  • fotbollsansvarig på kansliet, här finns kontaktuppgifter.

Ni kommer 1-2 veckor efter att ert avslut är registrerat att motta några frågor gällande er tid i Boo FF om varför ni slutar. Vi är mycket tacksamma att ni tar er tid att svara på den. Formuläret skickas till båda vårdnadshavarna om det finns samt spelaren om det finns e-postadress registrerat.

Vi önskar spelaren lycka till med nya utmaningar och, som alltid, är det så att gräset inte var grönare på andra sidan så är ni alltid välkommen åter till Boo FF.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub