Introträning 2023

Från och med v12 återstartar vi vår populära s.k. Introträning och därigenom öppnas möjligheten för att alla (riktar sig främst till spelare födda 2014-2010) direkt ska kunna börja spela fotboll.

Vi har under flera års tid haft svårigheter med att hitta plats för nya spelare, framförallt under säsong, då lagen planerar för spel i serier redan i november året innan och utgår då ifrån hur många de tror att de kommer att vara i laget under hela nästa år.

Med Introträningen kan man börja spela fotboll direkt och göra det där i väntan på en plats i ett lag. När ledig plats dyker upp tar man då helt enkelt bara steget över in i en lagverksamhet.

Oavsett om man som spelare har spelat tidigare, inte har spelat tidigare eller vill till ett specifikt lag så kommer det här vara ett utvecklande första steg.
Träningen kommer att göra att nästa steg, steget in till ett lag i föreningen, med allt vad det innebär kring rutiner, arbetssätt och kunskapsnivå blir lättare för spelaren.

Spelaren kommer ingå i en mindre grupp av spelare i träning för att kunna underlätta trygghet och så bra individuell utveckling som möjligt.

Träningsinnehållet följer föreningens spelarutvecklingsplan men spelare som inte är vana vid fotbollsträning kommer också snabbt lära sig rutinerna kring hur träning i våra lag bedrivs, något vi märkt underlättar mycket när man sedan tar klivet in i ett lag.

Föreningen använder sig i denna verksamhet arvoderade tränare som planerar och leder varje träning och tar ansvar för spelarnas utveckling.

Introträningen bedrivs kl. 17.00 – 18.00 fredagar på Boovallen 2.

Träningen startar upp vecka 12 (fredag 24/3) och pågår fram till och med vecka 43, med uppehåll för röda dagar, påsklov och sommarlov.
Efter höstlovet vecka 44 är det ny säsong och ny info kommer inför den.

Kostnad och anmälan:

Medlemsavgift: 200:-

Verksamhetsavgift: 1 550:-

Totalt: 1 750:-

Anmäl dig här

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub