Aae

Vår vision

Boo FF's vision:
Var den du är, bli den du vill – En förening för alla

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vår Vision är att vara en förening för alla. Vad betyder det?

Vi i Boo FF finns till för våra spelare. Vår uppgift är att se till att skapa så bra fotbollsmiljö som möjligt för alla spelare i Boo FF. Uppgiften innebär att vi behöver möta väldigt olika behov, viljor, tankar och förutsättningar.

Att på riktigt vara en förening för alla innebär ett stort ansvar där svåra beslut behöver tas. Ofta behöver vi våga välja bort den enkla och mest friktionsfria vägen. Vi behöver våga ta svåra beslut med syftet att vara en förening för alla, på riktigt.

Den enkla vägen kan vara att välja breda lösningar, där behovet hos den stora massan av spelare uppfylls men då kanske inte möter behovet hos de som vill minst eller de som vill mest.
Att våga att orka vara en förening för alla kräver ett stort arbete. Det kräver engagerade tränare och föräldrar, det kräver respekt och dialog, det kräver att man ofta kliver ur det egna behovet och ser till den större helheten. De kräver att man ibland väljer lösningar där fotbollskamrat-strukturer dras isär för andra att växa starkare.

I stora delar är vi idag redan en förening för alla.
Vi är en förening för 5-åringar som startar sin fotbollsresa. Vi är en förening för våra gåfotbollsspelare (i många fall pensionärer) som träffas varje tisdag för att spela fotboll och fika. Vi är en förening för unga killar i Herr, P19, P16, P15 .. som fortfarande när en dröm om spel på hög nivå. Vi är en förening för ett grupp 20 åriga killar som träffas och tränar två pass per vecka och spelar match varje helg och fortfarande gör det med en stor seriositet och struktur. Vi är en förening för unga kvinnor som slåss i toppen av division 1 i en strävan att nå landets andra division i seriesystemet. Vi är en förening med tjejer som tränar 4 pass i veckan och tävlar på den absoluta toppen i många aspekter. Vi är en förening för ett F04 gäng som har hängt ihop i 12 år och som slåss med allt dom har för att få ihop det sista året innan ungdomsfotboll blir seniorfotboll. Vi är en förening för 11 åriga killar och tjejer som spenderar varenda ledig stund runt Boovallen. Vi är en förening där engagerade individer spenderar en hel helg på att förbereda ett tifo för herrlagets match på hemmaplan. Vi är en förening där spelare som slutat spela fotboll eller vill börja senare i livet kan komma in på en lagom nivå och träffas för att träna fotboll en dag på i veckan på deras nivå inom vår Introfotboll.

Men det finns mer att göra.
Att vara en förening för alla innebär att alltid orka möta behovet samtidigt från de som vill mycket och de som vill lite och de mittimellan. För alla.

Att orka göra det kräver hårt arbete och mod. Det krävs beslut och inriktningar som kanske kortsiktigt bryter upp en fungerande struktur eller en grupp och skapar oro hos individer. Men med strävan, viljan och vetskapen om att bakom perioder av oro skapas nya starka och hållbara relationer.

Var den du är, Bli den du vill - En förening för alla

Var den du är! Vad innebär det?

Det viktigaste är att Du är Du, fotboll är sekundärt.
Fotbollsmiljön är något annat än hemma- eller skolmiljön. Du kanske har en jobbig period hemma, eller kanske behöver ta för mycket ansvar i din skolmiljö. Livet går upp och ner.
Fotbollsmiljön är något annat än det som händer på andra ställen, här kan du glömma en jobbig dag hemma eller i skolan, när du kliver innanför staketet till planen är du spelaren. Här kan du umgås med kompisar. Träna och tävla. Vinna och förlora. Skratta och bli besviken. Vi uppskattar dig för den som Du är

Bli den du vill! Vad innebär det?

Fotbollsmiljön ska vara en plats att drömma! Du ska få alla möjligheter du kan för realisera det som du drömmer om. Om du vill ska du kunna träna ofta och hårt.

Vad drömmer du om? Nästa resa med laget? Nästa match mot det där duktiga laget ni brukar möta? Nya kompisar? Ska du spela i seniorlaget om 6 år? Ska du bli tränare?
Hos oss ska du få möjligheter att bli den du vill!

Ekosystemet Boo FF

Vi finns till för våra spelare, men vi är många runt omkring spelarna som ska få det att funka. Föräldrar, föräldratränare, lagledare, kassörer, värdegrundsansvariga, anställda, styrelse, föreningsdomare, ungdomstränare, arvoderade tränare etc.
Vår gemensamma förenings styrka är den ideella kraften vi skapar och att vi gemensamt ansvarar för vårt uppdrag att vara en förening för alla, på riktigt.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub