Knatteverksamheten (5-7 år)
Aae

Anmälan 2019, 2018, 2017

Boo FF:s Fotbollslekis 5 år (Födda 2019)

Fotbollslekis bygger på fotbollens spela, lek och lär och syftet är att skapa glädje och lust för fotboll. Träning/lek med boll kommer att vara i fokus och målet är att ha kul och väcka ett intresse för fotboll på ett roligt sätt.

Fotbollslekis består av tre grundpelare som ska inspirera till fysisk aktivitet, idrott i allmänhet och intresse för fotboll i synnerhet.

Anmälan här:
https://booff.myclub.se/menu/pages/28499

Boo FF:s Knatteskola 6 år (Födda 2018)

Knatteskolan bygger på fotbollens spela, lek och lär och syftet är att skapa glädje och lust för fotboll. Träning/lek med boll kommer att vara i fokus och målet är att ha kul och väcka ett intresse för fotboll på ett roligt sätt.

Knatteskolan består av tre grundpelare som ska inspirera till fysisk aktivitet, idrott i allmänhet och intresse för fotboll i synnerhet.

Anmälan här:
https://booff.myclub.se/menu/pages/28500

Boo FF:s Fotbollsskola 7 år (Födda 2017)

Fotbollsskolan är ett nytt koncept i Boo FF. Tidigare har vi bildat lag när spelarna fyller 7 år, nu kör spelarna fotbollsskola ett år till i Boo FF:s regi. Detta för att vi ska kvalitetssäkra både spelare och ledares sista år innan lagbildningen samt få bättre koll på spelarna för att sedan underlätta för den kommande lagbildningen. Fotbollsskolan bygger på fotbollens spela, lek och lär och syftet är att skapa glädje och lust för fotboll och samtidigt ge spelarna möjlighet till att utvecklas som fotbollsspelare. Träning med boll kommer att vara i fokus.
I fotbollsskolan vill vi gärna ha aktiv medverkan från föräldrar som vill kliva in i ledarroll när lagbildning sker!

Anmälan här:
https://booff.myclub.se/menu/pages/28501

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub