Knatteverksamheten (5-7 år)
Aae

Lagbildning 2017


Boo FF är en förening för alla och vi vill på bästa sätt kunna möta såväl de barn som vill spela "lagom" mycket som de som vill spela "mycket" och därför gör vi lagindelningen utifrån två olika baspaket som skiljer sig åt i omfattning. Grundfundament för all barnidrott är att det ska vara roligt och du ska få chansen att utvecklas. Vi vet att barn har olika stort intresse och intresset utvecklas olika över tid.

För det stora flertalet passar den ordinarie lagverksamheten med i snitt två träningar per vecka och en match på helgen. Vi har i varje åldersgrupp ett litet antal spelare som har ett ännu större intresse än den ordinarie verksamheten klarar av att stimulera. Vårt mål är att genom att placera barn med liknande intressenivå tillsammans skapa bättre förutsättningar att möta dessa olika önskemål

Ordinarie lagverksamheten ("Lagom") är nästan alltid tillräcklig!

Inom den ordinarie lagverksamheten, det som nedan kallas "lagom", finns stora möjligheter att stimulera intresset, både för den som just nu har ett lite mindre intresse och den som just nu har ett större intresse.
I lagverksamheten erbjuds normalt 2 träningar i veckan och några grupper erbjuder historiskt t.o.m. 3 träningar i veckan, i det finns också möjligheter att samverka i träning med andra lag.

Utöver den ordinarie lagträningen så erbjuds från 9 års ålder även varje vecka extraträning i form av PX och FX där spelaren kan anmäla sig till ett veckobaserat extrapass med externa tränare.

Några spelare har ett ännu större intresse som vi som förening också behöver möta!

Några barn vill träna betydligt mer och tillsammans med andra barn som också vill träna så mycket. Vårt mål är att genom att placera barn med samma höga intressenivå tillsammans skapa bättre förutsättningar för alla barn att spela fotboll i den omfattning barnet och familjen önskar.

Parallellt med den ordinarie lagverksamheten startade vi säsongen 2024 därför upp intresselag i ålderskullen 2016 där vi placerar barn med samma höga intressenivå tillsammans.

Detta kommer vi fortsätta med även för barn födda 2017. Mer information om intresselag läser ni här: Boo FF Intresselag 2017


Ordinarie lag - Träna lagom

Ca 2 träningar per vecka (Vissa tränar 1-2 ggr, några lag 2-3 ggr)

Deltar i S:t Erikscupen och spelar ibland extra matcher / cuper, (ca 1-2 matcher per vecka)

Barnet förväntas delta minst 1 gång per vecka på träning och i de matcher hon/han kallas till.

Respekterar de delar av säsongsplaneringen man anmält sig att delta på (läger, cuper, osv)

Om du är osäker på om träna mycket är rätt för ditt barn så bör du troligtvis välja träna lagom nu.

Intresse går upp och ner. Över tiden kommer det finns chanser att flytta sig mellan träna lagom och träna mycket, åt båda håll.

Fyll i nedan formulär senast 6/10. Här kan du också uppge om du är intresserad av att vara med som tränare eller lagledare:

Om du önskar vara med i ett träna lagom lag, anmäler du dig här: (Detta alternativ passar de allra flesta):

Anmälan öppnar 27/9


Anmälan till intresselag hittar du här: Boo FF Intesselag 2017


Vad händer nu?

Vi kallar till uppstartsmöte (teamsmöte) 26/9 kl19-20.30 där information om Boo FF:s verksamhet, lagbildning och intresselag presenteras. Då finns möjlighet att ställa frågor. Länken till mötet hittar du här: Länk till informationsmöte lagbildning här

Lagbildningsmöte den 17 oktober i Boo Gårds skola

Vi kallar då 5-6 lag i taget och placerar föräldrarna tillsammans, lagvis. Efter en kort genomgång av Boo FF om de olika rollerna i laget, diskuterar föräldrarna och utser ledare för varje lag.


Rekrytering av P/F2017-ledare (tränare, lagledare och värdegrundsansvariga)

Som i hela förenings-Sverige så bygger Boo FF:s verksamhet på att föräldrar ställer upp som ledare, på ideell basis, och hjälps åt med att ta hand om verksamheten i det egna barnets lag.

Boo FF är en av Sveriges största föreningar, vi har totalt drygt 650 ledare och 3000 spelare. De flesta ledarna fortsätter i många, många år. I åldersgruppen 8 år brukar vi ha ca 85 nya ledare vid starten.

Utbildning tillhandahålls av Boo FF. Vi har en utbildning som huvudsakligen gäller de blivande lagledarna och två utbildningar för tränarna. Alla utbildningar är på kvällstid under vintern, det tar alltså som mest tre kvällar om man vill delta på allt. Alla tre utbildningarna erbjuds två alternativa kvällar. Mer om utbildning, samt dess datum, hittar du här: Boo FF utbildning

Det krävs 3–5 tränare, en lagledare, en kassör och en värdegrundsledare per lag, beroende på hur många spelare det är i laget.

Om något barn inte avser att fortsätta med fotboll i Boo FF ber er snarast meddela det via mejl till knatte@booff.se, eftersom detta är mycket viktigt för vår planering!

Avgift för 2024

Avgiften för säsongen 2024 var 200 kr i medlemsavgift och 1600 kr i verksamhetsavgift, totalt 1800 kr. Avgifter för 2025 fastställs i oktober.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub