Aae

Skuru IP

Fotbollsplaner: 1 st stor 9 mot 9 konstgräsplan (86x54m) och 1 st 5 mot 5 konstgräsplan (50x25m)

Omklädningsrum: -

Domarrum: -

Cafeteria: -

Parkering: Ja, men mycket begränsat.

Adress: Skurusundsvägen 20, 13146 NACKA

Övrigt:

Hitta hit

Till dig som är ledare i Boo FF

Information – Skuru IP

Anläggningen – Skuru IP har äntligen fått konstgräs och öppnas nu upp igen för föreningslivet. TILLSAMMANS behöver vi, kommun och föreningsliv, hjälpas åt för att skapa en så bra anläggning, verksamhet och relation med boende i området som möjligt. Detta gör vi genom att:

- Respektera öppettiderna

- Parkera på anvisade parkeringsplatser

- Stänga av belysningen när den inte behövs

Parkering – Det finns en iordninggjord parkering på Skurusundsvägen som i första hand ska användas vid besök på Skuru IP. Boende i området har uttryckt oro för bilar som står parkerade på Kristinedalsvägen och i korsningen Kristinedalsvägen/Sportvägen då det förekommit tillfällen då räddningstjänst inte kunnat komma fram. Kommunens trafikenhet ser över trafiksituationen.

Belysning – Skuru IP är kommunens andra anläggning som får Grönt ljus. En manual över hur det fungerar och hur man använder det kommer nedan. Systemet är just nu inte samkört med bokningssystemet Royal Boka.

När man aktiverar belysningen så lyser det i 150 minuter. Denna tidsintervall är lagd för att kunna täcka en match. Fast intervallen är så lång som 150 minuter så är det viktigt att man innan sin bokade träningstid aktiverar belysningen med brickan för att vara helt säker på att det lyser träningstiden ut. Slocknar belysningen tar det 20–30 minuter innan belysningen kan tändas igen, detta pga lamporna måste svalna och bli kalla innan dom kan tändas. Om någon aktiverar belysning ex 16:00 så lyser det till 18:30, skulle någon lägga sin bricka mot läsaren 17:30 så förlängs belysningens tid till 20:00. (Tiden förlängs alltid med 150 min från tillfället när man lägger sin bricka mot läsaren)

Tiderna som finns för att kunna tända belysningen styrs av idrottsdriften beroende på solens upp/nedgång samt direktiv från Kultur och fritid. Visas ett X när man försöker aktivera belysningen så är det för att man gör det utanför godkända tider.

Ex 1. Lägger man sin bricka mot läsaren 21:00 slocknar belysningen 21:30 om tidsramen för belysning är satt till 21:30. Lamporna lyser aldrig utanför dom förbestämda belysningstiderna.

Ex 2. Lägger man sin bricka mot läsaren 14:00 så aktiveras inte belysningen om tiden för att kunna tända är satt till 16:00. Visas ett X när man försöker aktivera belysningen så är det för att man gör det utanför godkända tider. Ny manöver måste göras 16:00 eller efter för att belysningen ska tändas.

Viktigt är att om man avslutar sitt träningspass i förtid eller om inget lag står på tur efter, stänger av belysningen. Detta gäller även under vinterfotbollen, har man aktiverat belysningen och sedan inte stängt av så räknas det som att man godkänt planen som spel/träningsduglig.

Beskrivning hur man styr belysningen

För att aktivera belysning lägger man sin bricka mot läsaren som finns inne i Gröna huset och i omklädningsrummet till höger. Läsaren finns på vänster sida av fönstret som vetter mot fotbollsplanen. (Kommer även lägga upp en beskrivning vid läsaren) Visas ett X när man försöker aktivera belysningen så är det för att man gör det utanför godkända tider eller saknar behörighet. För att släcka belysningen gör man följande: Placera bricka mot läsaren och tryck sedan X 5 5, gör hela processen två gånger.

Det är även passagesystem in i Gröna huset och till omklädningsrum på nedre plan. Kontakta idrottsdriften på 08–7189345 för att lägga till access på bricka. Access läggs på om man har en bekräftad bokning. Har man access till omklädningsrum så har man även access att tända belysningen under satta tidsramar.

Har man ingen bricka så kan man köpa en för 100kr i receptionen som finns på samma plan som omklädningsrummen i Nacka sportcentrum. Endast kortbetalning gäller då idrottsdriften inte hanterar kontanter.

Öppettiderna som gäller för nyckelhanteringen är:

Måndag – fredag 15:00 – 21:00

Lördag och söndag 09:00 – 17:00

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub