Aae

Snart dags för sommarläger!

Publicerad 2023-05-31 00:00
Snart dags för sommarläger!

Nu är det bara två veckor kvar till sommarens höjdpunkt startar!

Mycket kommer vara sig likt på lägren, det kommer vara massor med engagerade ungdomsledare, det kommer finnas möjlighet att köpa glass på lunchen och det kommer vara glädje med fotboll i centrum. Men allt som är bra går att göra ännu bättre.

Cesar, vad ser du fram emot under lägren?

Jag har lång erfarenhet av att jobba med fotbollsskolan i Danderyds SK så jag tar med mig lite energi från det, jag ser verkligen fram emot att vara ute på planen under veckan och aktivt stötta ungdomsledare och deltagarna praktiskt. När vi är ute på planen så fångar vi snabbt om det är något som uppstår i grupperna och vi kan också säkerställa att kvaliteten är bra.
Vad ser du kommer vara annorlunda mot tidigare år?
Jag tror deltagarna kommer känna att det är ännu mer fotbollsfokus detta år, självklart fortfarande under glädjefulla former, men bollen och fotbollen ska vara i centrum. Samtidigt kommer vi se till att vi under eftermiddagen tar in lite nya inslag för att säkerställa att vi håller energin hela dagen. Vi kommer till exempel ha lite skillsfokuserade inslag på eftermiddagarna som fotbollstennis, prickskytte, fotbollsgolf, , 1 vs 1 challenge, mätning av skotthastighet möjligen sätter vi upp en frisparksclinic under eftermiddagarna, det är några exempel på vad som kan dyka upp under lägren!

Sebastian, vad ser du fram emot under lägren?

Jag har ju gjort hela resan runt våra sommarläger, från att varit liten knatte på lägret till att vara ungdomsledare och nu vara en av de ansvariga runt sommarlägren. Jag ser otroligt mycket fram emot att vara med ute på planerna under veckan. Precis som under vår knatteskola så märks det tydligt att när vi är där ute som välutbildade instruktörer så fångar vi situationer och höjer kvaliteten.Det är fotbollsglädje det handlar om men det är väldigt starkt att ha två UEFA B certifierade tränare ute på planen under sommarlägren!

Vad ser du kommer vara annorlunda mot tidigare år?

Lägret är otroligt starkt sedan tidigare, våra företrädare har verkligen skapat något bra! Jag tror upplägget med att mixa in lite andra aktiviteter under eftermiddagarna verkligen kan se till att vi har energi hela dagen.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub