Boo FF - Ledare

Matchändring i S:t Eriks-Cupen

Ibland blir det krock och för att ändra match i S:t Eriks-Cupen behöver ni leta fram en ny plantid som motståndarna också godkänner.

Gör följande:
  • Ta kontakt med din motståndare och gör upp om ny dag och tid (tänk på att motståndarlaget har rätt att säga nej).
  • När ni har kommit överens med motståndarna om nytt alternativt datum och arena så sök sedan på Nacka kommuns tidssök, efter ledig tid på önskat datum/arena. Kansliet har inte möjlighet att hjälpa till med detta.
  • Mejla sedan till traningstider@booff.se och få tiden inbokad/bekräftad.Tiden bokas då som träningstid, vilket ändras till matchtid när StFF har flyttat matchen.
  • När tiden är bekräftad av kansliet och motståndarna fyller ni i en matchändringsblankett, se filen nedan. Denna skickar ni till motståndarna som skriver under och skickar den till förbundet.
  • Stockholms Fotbollförbund behöver få blanketten senast 8 dagar före ursprunglig och ny matchtid på den matchändringsblankett som ska skickas in.
  • Du får en bekräftelse på om ändringen godkänts eller inte. Även här är det bra att du kontaktar motståndarlaget igen för att bekräfta att ni har samma information.

För att slippa en högre avgift ska matchändringsblanketten vara förbundet tillhanda senast åtta dagar före ursprunglig matchtid, respektive senast åtta dagar innan ny matchtid om matchen tidigareläggs. Detta är också en förutsättning för att förbundet ska hinna med att boka av domaren samt boka ny domare till matchen.

Du får inte flytta match från våromgången till höstomgången och ej heller flytta en match så att den ligger efter sista spelomgången. Giltiga skäl för att flytta match är skolresor, lägerskolor, deltagande i skolstadslag eller distriktsstadslag eller annan anledning om ni är överens. Matchändring godkänns inte för deltagande i andra fotbollstävlingar, träningsläger eller i andra idrotter.

Domare
5 mot 5: observera att här måste ni själva kontakta domaren som har er match tilldelad sig och stämma av det nya matchdatumet och erbjuda det till domaren.Om domaren inte har möjlighet så måste ni själva ta kontakt med andra domare med frågan om att döma. Lista över domare och kontaktinformation har ni fått i utskick gällande säsongens tilldelade domare.

7-, 9- och 11 mot 11: observera att om matchflytt genomförs mer än 8 dagar innan ordinarie speldatum kommer domaren få meddelande om det nya matchdatumet från förbundet. Genomförs flytten mindre än 8 dagar innan ordinarie speldatum måste ni själva kontakta domaren och stämma av det nya matchdatumet och erbjuda det till domaren. Om domaren inte har möjlighet så måste ni själva ta kontakt med andra domare med frågan om att döma.

Avgifterna faktureras lagen!

Så här skriver Stockholms Fotbollförbund om Matchändring, matchändringsavgifter, inställd match och WO

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub