Boo FF - Ledare

Matchändring i S:t Eriks-Cupen

När spelschemat kommer för Sanktan i mars så behöver lagledningen (lagledare och tränare) snabbt titta igenom schemat för att se att det inte blir krockar som inte går att lösa eller dagar där stora delar av gruppen är bortresta.
Börja med att importera matcherna enligt i er kalender denna instruktion så får du en bra överblick på era matcher.

För yngre lag (13 år och yngre) skall i princip inte några flyttar behövas! Det finns många verktyg att lösa problem med matchtid:
1. Låna spelare i samma ålderskull
2. Låna yngre spelare
3. Låna in tjejer till pojkmatch
4. Låna in en äldre spelare (generell dispens 5-5 & 7-7 på en överårig i en åldersklassen över)
5. Byta match med annat Boo FF-lag (på samma nivå)

Om du ändå måste göra en matchflytt så gör du så här:
Gör följande:

 • Ofta är det bra att göra punkt tre först så att du har en tanke om ny matchtid när du ringer motståndaren.
 • Ta kontakt med din motståndare och gör upp om ny dag och tid (tänk på att motståndarlaget har rätt att säga nej).
 • När ni har kommit överens med motståndarna om nytt alternativt datum så sök sedan på Nacka kommuns tidssök, efter ledig tid på önskat datum/arena.
  Tiderna ligger antingen som lediga (vita) eller som gråa FÖRBUNDETS MATCHTID FOTBOLL.
  (Här gäller det att vara lite klurig när man letar, det kan också finnas lediga tider för 5-5, 7-7 även om det är markerat som rött. Det går tex in fyra små 7-7 matcher på en 11-spel plan, så det kan finna hål i schemat även om det ser bokat ut).
  Det kan i vissa fall finnas Boo FF bokad tid (gult i kommunens system) som går att belägga med match, kontakta traningstider@booff.se om du hittar sån tid).
 • Använd denna instruktion: https://myclub-member.s3.eu-west-1.amazonaws.com/m...för att själva boka tiden.
 • Om du behöver hjälp att leta efter en tid så kontaktar du traningstider@booff.se och inväntar bekräftelse.
 • När du fått tiden, gör en matchändring: matchändringsblankett. När vi fått ok från motståndare så skickar du in den till förbundet enligt beskrivning i dokumentet.
 • Du får en bekräftelse på om ändringen godkänts eller inte. Även här är det bra att du kontaktar motståndarlaget igen för att bekräfta att ni har samma information.
 • Verifiera i kommunsystemet (Enl ovan instruktion) att tiden är röd i kommunsystemet och att det är din match som ligger där.

OBS! Flyttar ska ske innan vårsäsong / höstsäsong startar. Fram till 9/4 så är flyttar kostnadsfria. För höstmatcher går det att kostnadsfritt göra flyttar fram till 4/8 (för ungdomsserierna), 31/7 för senior.

Vi i Boo FF ska sen i princip inte behöva göra någon matchflytt under säsong. Det finns i genomsnitt 150 spelare per ålderskull som du kan ta stöd av om du har skapat dig kontakter och är ute i rätt tid, du kan även ta hjälp av yngre spelare och av motsatt kön.

Dvs matchflytt bör inte behövas.
När det gäller WO gäller samma, vår storlek gör att vi aldrig ska behöva ställa in en match, men det bygger på att du är välplanerad och tar kontakter i tid.

Om ditt lag ändå gör flyttar under säsong eller lämnar WO så kommer den kostnaden att föras vidare till ditt lag.

För att slippa en högre avgift ska matchändringsblanketten vara förbundet tillhanda senast åtta dagar före ursprunglig matchtid, respektive senast åtta dagar innan ny matchtid om matchen tidigareläggs. Detta är också en förutsättning för att förbundet ska hinna med att boka av domaren samt boka ny domare till matchen.

Du får inte flytta match från våromgången till höstomgången och ej heller flytta en match så att den ligger efter sista spelomgången. Giltiga skäl för att flytta match är skolresor, lägerskolor, deltagande i skolstadslag eller distriktsstadslag eller annan anledning om ni är överens. Matchändring godkänns inte för deltagande i andra fotbollstävlingar, träningsläger eller i andra idrotter.

Läs mer här:

Så här skriver Stockholms Fotbollförbund om Matchändring, matchändringsavgifter, inställd match och WO


Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar  boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg 002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub