Boo FF - Ledare

Riktlinjer för bollansvariga seniormatcher

Boo FF har ett seniorlag på herrsidan och ett på damsidan som är föreningens representationslag.

Enligt tradition är det positivt att på deras hemmamatcher ha bollansvariga (bollkallar/-lisor) före och under match. Föreningens PF 10 års-lag i 1:a hand och PF11 år i 2:a hand ansvarar för detta uppdrag och tilldelas vardera match under säsongen. Pojklagen tilldelas herrlagens matcher och flicklagen tilldelas damlagens matcher.

Schema skickas ut från kansliet till lagens lagansvariga så snart säsongens seriematcher för seniorerna är fastställda.

Uppdraget innebär följande:

  • Eftersom seniormatchernas schema är klart innan S:t Eriks-Cups programmen är klara så har vi inte möjlighet att koordinera med lagens egna matcher. Vi är därför tacksamma om ni tar kontakt med lagledare i annat lag för byte om det inte fungerar och sedan meddelar sedan kansliet när bytet är klart.
  • Det optimala är att 10 spelare är med under matchen, det går bra att byta i halvlek.
  • Spelarna samlas på Boovallen utanför kansliet ca 1-1½ timme för match (mer detaljer finns i den information som skickas ut i samband med fördelning av matcherna).
  • Spelarna får vara med på matchgenomgången med seniorlaget (ledarna får också vara med om så önskas). Det är därför viktigt att komma i tid.
  • En spelare alternativt lagledare i seniorlaget kommer att ta hand om era spelare före och efter match samt ge information om vad de skall göra
  • Spelarna har Boo FF-kläder (ej matchtröja) och de får låna speciella västar på plats.
  • I halvlek bjuds de bollansvariga på korv/bröd samt dryck i cafeterian.
  • 1-2 veckor efter matchen får laget besök av 1-2 spelare från seniorlaget som är med på en träning.

Eftersom det inte är tillåtet med högtalaranläggning eller annan ljudanläggning på Boovallen så har Boo FF inte möjlighet att presentera laguppställningar eller kommentera under match. Vi har av den anledningen beslutat att inte ha så kallade matchknattar.

Boo FF och våra seniorlags spelare är mycket tacksamma för den hjälp vi får med detta och vi hoppas att även spelarna skall tycka att det är roligt att vara en mycket viktig del av matchens genomförande.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub