Boo FF - Ledare
Aae

Riktlinjer för bollansvariga seniormatcher
Boo FF har ett seniorlag på herrsidan och ett på damsidan som är föreningens representationslag.
Enligt tradition är det positivt att på deras hemmamatcher ha bollansvariga (bollkallar/-lisor) före och under match. Föreningens P/F 11 års-lag i 1:a hand och P/F 10 år i 2:a hand ansvarar för detta uppdrag och tilldelas vardera en match under säsongen. Pojklagen tilldelas herrlagets matcher och flicklagen tilldelas damlagets matcher.
Schema skickas ut från kansliet till lagens lagansvariga så snart säsongens seriematcher för seniorerna är fastställda.
Uppdraget innebär följande:
• Eftersom seniormatchernas schema är klart innan S:t Eriks-Cups programmen är klara så har vi inte möjlighet att koordinera med lagens egna matcher. Vi är därför tacksamma om ni tar kontakt med lagledare i annat lag för byte om det inte fungerar och sedan meddelar kansliet när bytet är klart.
• Det optimala är att minst 8-10 spelare är med under matchen. Om det är fler spelare, så går det bra att byta i halvlek.
• Spelarna samlas på Boovallen utanför kansliet ca 30 min innan avspark (mer detaljer finns i den information som skickas ut i samband med fördelning av matcherna).
• En spelare alternativt lagledare i seniorlaget kommer att välkomna era spelare före match samt ge information om vad de skall göra.
• Spelarna har Boo FF-kläder (ej matchtröja) och de får låna speciella västar på plats.
• I halvlek bjuds de bollansvariga på korv med bröd samt dryck i cafeterian.
• Några veckor efter matchen får laget besök av 1-2 spelare från seniorlaget som är med på en träning.
Eftersom det inte är tillåtet med högtalaranläggning eller annan ljudanläggning på Boovallen så har Boo FF inte möjlighet att presentera laguppställningar eller kommentera under match. Vi har av den anledningen beslutat att inte ha så kallade matchknattar.
Boo FF och våra seniorlags spelare är mycket tacksamma för den hjälp vi får med detta och vi hoppas att även spelarna skall tycka att det är roligt att vara en mycket viktig del av matchens genomförande.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub