Boo FF - Ledare

Extratid, träningsmatch och match på träningstid

Extratider

För de åldersgrupper som har möjlighet att ansöka om en träningstid utöver de tilldelade tiderna så gäller följande:

 • Inga extratider tilldelas före att naturgräsytorna har öppnat i maj. Detta för att lag som skall träna på naturgräs måste få preliminär tid på konstgräs de första veckorna och därmed prioriteras.
 • Efterfrågan på ytterligare tid behandlas tidigast sista veckan i april. Detta för att de första veckorna efter att schemat är kommunicerat så måste de frågor som eventuellt uppstår prioriteras.
 • För åldersgrupperna 8-9 år så skickas förfrågan om ytterligare tid direkt till traningstider@booff.se.
 • För åldersgrupperna 10 år och äldre skall förfrågan om ytterligare tid skickas till fotbollsansvarig för åldersgruppen som sedan tar beslut och ev. skickar vidare för bokning till ansvarig för träningstidsfördelningen. Detta gäller även för strötider under säsongen.
 • Det är alltid lagansvarig/tränare som letar fram en ledig tid att ansöka om.
 • Endast ansvarig lagledare eller tränare för laget kan ansöka om ytterligare träningstid och max en tid/vecka.

Att tänka genom före ansökan om ytterligare träningstid

 • Är detta något hela laget vill? Om det finns en liten grupp som vill träna mer så kanske ett samarbete med ett annat lag kan vara bättre
 • Extratiden skall vara en frivillig träning och inte vara matchuttagningsavgörande. I Boo FF värnar vi om att barnen skall kunna hålla på med flera idrotter. Läs gärna vår skrivelse " Med i laget till 100%".
 • Tänk på att det bakom varje spelare finns en familj som skall få vardagen att gå ihop med syskon och olika fritidsintressen.
 • Glöm inte bort spontanidrotten och barnens behov av tid med kompisar och att själva hitta på aktiviteter.
 • Inte minst, vi utbildar våra barn i fotboll utifrån barnens förutsättningar - skynda långsamt!
 • Ha modet att ha tålamod!

Träningsmatch

För de lag som önskar tid för träningsmatch så görs förfrågan via träningstidsansvarig. Det är viktigt att före ansökan leta fram en ledig tid på kommunens hemsida eller i MyClub. Här kan ni läsa om hur söka på kommunens hemsida.

Match på träningstid
Om det finns möjlighet att spela träningsmatch på tilldelad träningstid så är det viktigt att meddela kansliet detta. Mycket sällan, men kan hända, så "tas" mindre ytor till exempelvis utbildning tränare, målvakt, fys o.l.

För att Boo FF skall kunna genomföra arrangemang såsom Boo FF-dagen och Nackamästerskapen så behöver de matcher i S:t Eriks-Cupen som ligger på Boovallen berörda helger flyttas till andra ytor/dagar. Vi ansöker till Stockholms Fotbollförbund tidigt om att hålla dessa dagar fri för match och för att få till det så erbjuder vi oss att "offra" träningstider på vardagar. Det är därför mycket viktigt att kolla varje vecka i MyClub att träningstiden är bokad så att det inte ligger match på tiden. Dessa matcher vet vi direkt när S:t Eriks-Cupens spelprogram kommer och skall läggas in i MyClub direkt.

Matchändringar under året som måste läggas på träningstid kan vara seniorers cup-matcher som måste spelas inom ett visst datum, oftast slutspelsmatcher som inte kan planeras i god tid och måste prioriteras.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar  boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg 002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub