Boo FF - Ledare

Samtycke till publicering av bilder på Internet

Syfte med bildpublicering
Boo FF har som många andra föreningar en hemsida och andra kanaler för publicering av vår verksamhet som kan nås av alla. Här beskriver och visar vi upp en del av det som händer i vår verksamhet. Hur bilder och andra uppgifter om ditt barn får hanteras bestäms bland annat i Boo FF:s Integritetspolicy som styrs av dataskyddsförordningen, GDPR, och där bilder på barn och unga under 16 år krävs samtycke innan bilderna publiceras. Här kan du läsa Boo FF:s integritetspolicy.

Boo FF önskar härmed att du som vårdnadshavare för din dotter/son ger samtycke för att vi kan publicera bilder på Boo FF:s Facegruppsida och vår hemsida www.booff.se med underliggande lagsida där din dotter/son kan förekomma på bilder som speglar lagets aktiviteter. Om det i undantagsfall skall användas namn i bildtexterna så avser det bara förnamnet.

Vi är måna om att bilderna skall spegla positiva händelser och att såväl spelaren som ni är positiva till publiceringen. Enligt GDPR kan ni när som helst dra tillbaka detta samtycke och för oss är det dessutom viktigt att vi snarast möjligt avlägsnar den bilden som publicerats och som inte är accepterat. Ni kan framföra synpunkter, om det mot förmodan skulle bli något ni är mindre nöjda med, till er tränare eller direkt till kansliet så kommer vi snarast att ta bort bild/text från hemsidan.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub