Boo FF - Ledare
Md nallepuh

Boo FF Fadderveckor

Sedan säsongen 2014 har Boo FF haft så kallade Fadderveckor under två veckor i maj. Alla lag från pojkar och flickor 9 år till PF01 är inkluderade. I år 2021 genomförs dessa veckorna 37 och 38 (OBS! flyttade från maj till sept per 6 maj 2021)

--> 2020 fick P10:7 besök av några killar från P07:2 - Se filmen som P10:7 tog fram.

Hur skall då detta genomföras? -notera att det är obligatorisk för alla lag i berörda åldersgrupper
2-3 spelare från de äldre lagen skall besöka tre år yngre lag på en träning enligt schema i utskickad fil*. Där skall spelarna i samarbete med lagets tränare antingen hålla i träningen själva, några övningar men framförallt vara delaktiga i hela träningen på något aktivt sätt. Vi tycker också det är viktigt att de besökande spelarna berättar lite om sig själv och sin fotbollsresa. Första veckan är det de äldsta lagen som besöker tre år yngre och veckan efter är det lagen som fick besök första veckan som besöker tre år yngre – i den utskickade filen* finns detaljerad information.

Vi har fått mycket positiv återkoppling från tidigare års arrangemang där båda lag som fick besök och spelare som besökte lagen tyckte det var lärorikt och roligt. Några lag fick också genom detta en extra tränare som hjälper till då och då. Jag är medveten om att det är en extra punkt för er på en redan fullsmockad agenda men jag hoppas ni ser hur värdefullt det är för era spelare.

Syftet är att de yngre lagen får träffa äldre spelare och höra deras väg inom fotbollen, att få känna på att vara instruktör samt att arbeta för att de äldre spelarna blir förebilder för de yngre. Jag ser att gemenskapen ökar och föreningskänslan, likaså att det egna laget stärks.

Schema:

Involverade lagledare kommer att få schema med vilket lag de skall besöka, få besök av ca 3 veckor före start.

Stort tack på förhand att ni hjälper till att genomföra detta, jag hoppas det skall bli en rolig och nyttig upplevelse för alla involverade.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub