Boo FF - Ledare

Här hittar ni information och instruktioner gällande beställning av material

Uppdaterat februari 2023

Webbshopen är nu uppdaterad! På Intersport Värmdö finns ett mycket begränsat lager. Vi hänvisar till Intersports hemsida.

Några ändringar inför 2023, ny kollektion har kommit. Det är träningsoverallsbyxor, träningströja lång ärm samt träningsoverallsjacka.

T-shirt och shorts är samma som förra året.


Instruktioner för tryck!
Enbart initialer får tryckas på produkterna och plats är förutbestämt på alla artiklar, inga siffror.
Varför inga siffror? - förändras lätt från år till år och beroende på storlek och matchtröja.

Sponsortryck
Ta kontakt med Mikael Axbom <mikael.axbom@intersport.se>, Team Intersport

Företaget skall godkännas utav Boo FF, förfrågan skickas till Jörgen Alevad, jorgen.alevad@booff.se

Köp av egen matchtröja
Det kan man, men inga namn får tryckas på eller eget sponsortryck. Den skall se ut precis såsom matchtröjan som får lånas från kansliet. Mer detaljerade riktlinjer kan du läsa här.

Shorts
Shortsen som levereras med matchtröjorna är rena från tryck. Om man vill trycka initialer på shortsen går det bra för träningsshortsen MEN matchshortsen skall vara rena från tryck.

Strumpor
Svarta strumpor gäller för träning och match, även för reservstället. När det gäller reservstället så kan ljusblå strumpor användas. Tänk på att för spel 11 mot 11 så kan domaren bestämma att strumpor skall ha avvikande färg från motståndarnas strumpor och då är det bortalaget som måste anpassa sig. Reservstället används endast när domaren inte godkänner det vinröda på våra bortamatcher. Stora beställningar av ljusblåa strumpor görs direkt via Intersport, Mikael Axbom.

Underställ vid match
Svart om inte laget har köpt in speciella med samma färg som matchstället.

Målvakt
Om målvakten är enbart målvakt är det en fördel att ha röd träningströja och T-shirt, syns bättre också på träning. Finns att beställa.

Gröna och vita shorts/strumpor av den äldre gröna (den ljusare) finns att köpa av Mikael Dahlin. Gröna och vita shorts/strumpor till matchstället (den mörkgröna) finns att beställa via Mikael Axbom. För den nya målvaktströjfärgen som kommer introduceras i år, orange, kan man via hos materialadmin@booff.se beställa strumpor, shorts och underställströjor i matchande färg.

Kaptensbindel

Boo FF egna kaptensbindel finns att köpa på kansliet för 40kr. Kontakta materialadmin@booff.se

Ledare
T-shirt - svart (som spelare)
Piké - Svart
Shorts- ADIDAS SQUAD 22 TRG SHORTS
Jacka - Svart helzip, meddela kansliet storlek enligt tidigare instruktioner.

Betalning
Varorna betalas vid uthämtning på Intersport i Värmdö.

Cafeteria Boovallen

Boo FF profil går att prova i cafeterian. Läs mer här.

I cafeterian på Boovallen finns följande att köpa: svarta strumpor, shorts, vattenflaska, neckwarmer, mössa, halsduk, pannband och vantar. Observera dock att det är ett begränsat lager och att alla storlekar inte alltid finns. När cafeterian är stängd finns produkterna även att köpa hos Mikael Dahlin - kontakta vid intresse.

Övriga rekommendationer
För träning gäller ADIDAS SQUADRA 21 som överdel och svarta ADIDAS SQUADRA 21 SHORTS som underdel. Vid kallare väder används ADIDAS CONDIVO 22 TRG TOP som överdel och ADIDAS CONDIVO 22 TRG PANT som underdel. Helzip-jackan ADIDAS CONDIVO 22 TK JKT ägnar sig inte till träning men kan köpas som en representationsjacka om så önskas. Som rekommendation kan även ADI ENTRADA 22 HOODY vara bra som representationskläder.

Då det hämmar stretchen i mössan och på grund av att bokstäverna kan "spricka" så trycker vi inte initialer på mössan.

Frågor: Mikael Axbom <mikael.axbom@intersport.se>

Beställningsdokument

Dokumentet Boo FF: Beställning spelare och ledare är för personliga beställningar och lämnas till lagledaren i laget för gemensam lag-beställning.
Observera 2 flikar i dokumentet.

Uppdaterat med 2022 års priser: feb, 2022

Dokumentet Boo FF:Beställning lag,sortimentsprofil fylls i av lagledaren i laget där den totala beställning läggs in med initialer etc och skickas till Mikael Axbom

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub