600  2
Jocke Granström, 1 mål och 2 assist idag.
Bussresa på 3 timmar till Borlänge för match mot Kvarnsvedens IK på Ljungbergsplanen denna lördag. Vädret bjöd i Dalarna på 20 grader med sol och regn om vartannat.

Kvarnsvedens IK-Boo FK 1-3 (0-0)

Målskyttar: 1-0 Joakim Granström, 2-0 Oscar Widén, 3-1 Sebastian Lindberg Gumpfer.

Första halvlek:

Inget särskilt händer första tio minutrarna, båda lagen trevar efter något slags organiserat spel, där vi ändå rullar bäst.
I den 22 minuten får vi vår första hörnan som inte blir speciellt farlig. 30 min och inget speciellt händer i matchen,
En trist tillställning helt enkelt så långt.
I den 32:a hörna Kvarnsveden ofarlig, ny hörna 34:e också ofarligt. Kvarnsveden tar över mer av spelet efter hörnorna även om de inte skapar något särskilt.
Vi har farligaste chansen precis i slutet av första där det först är ett uppspel som Jocke nickar tillbaka till Max som får på ett bra avslut tyvärr mitt på keepern. I situationen strax innan får Chris en smäll på foten med någon form av befarad fotledsskada som följd dock inte ens varning på den fällningen/sparken. Därför tvingas vi till byte på Chris i halvtid och Sebbe går in istället.

Andra halvlek:

Kvarnsveden börjar bäst i andra och har ett farligt inspel redan 3 minuter in efter marken som går förbi alla inklusive Zalle i vårt mål.

Vi stressar dem till misstag och detta ger Jocke friläge snett från sidan som han sätter mycket snyggt i målvaktens bortre vänstra hörn i den 50:e minuten.
Vi fortsätter med farliga omställningar och i den 57:e minuten gör Oskar 2-0 på grym framspelning av Jocke som sätter den stenhårt från straffområdeslinjen i nättaket!
Max har ett friläge i 60:e men målvakten räddar skottet som Max försöker placera in.
2-1 kommer i den 70:e minuten p g a att vi slarvar i rensning strax innan. Vi backar alldeles för långt ner och slutar sätta pressen vilket ger Kvarnsveden ett spelövertag efter deras mål.
I den 77:e byter vi ut Freddan mot Karim och Freddan drar på sig ett gult kort strax innan bytet.

Kvarnsveden fortsätter sin press och skapar lite halvchanser men mest på våra misstag.
Kvarnsveden skapar inget särskilt och på tilläggstid kommer 3-1 till oss genom Basse som löper igenom efter framspelning från Jocke, Basse rundar keepern och rullar enkelt in den!!!!

Stark 3-1 seger och riktigt skön 3 timmars bussresa hem till Stockholm.

Nästa match är hemma på Boovallen mot Håbo på Lördag 27 Augusti kl.14:00, Varmt Välkomna då!