Herr Division 2

Seger i derbyt!

Publicerad 2016-05-14 20:13
Image
Alexander Benedikz firar 3-1 målet. Foto: Nadia Enedahl
Derby mot Värmdö på Boovallen som för dagen bjöd på mulet och 9 grader, tvärakast mot förra helgen. Vi och Värmdö har aldrig tidigare mötts i serie sammanhang då vi spelat i olika div 2 serier senaste åren. Vi har mötts i Cup och träningsmatcher genom åren men idag alltså debut i seriesammanhang.

Boo FK-Värmdö IF 3-1 (2-0)

Målskyttar: Fabakary Sanneh, Självmål (Max Forsberg inlägg som Värmdö spelare nickar in), Alexander Benedikz.

Första halvlek :

I princip direkt blir det två ansiktsskador, en på Erik Gustavsson i Värmdö och en på Chi som även ger oss en frispark som Yunus sätter en liten bit över. Inget ordnat spel första 10 minutrarna, mycket pga skadorna och alla avbrott. I 16:e har vi en riktigt bra upprullning på högerkanten och Fabbe är nära att styra in den. Här är vi inne i en bra period och i 19:e gör vi en snabb omställning som Viktor sätter på Max och mål, men nä det döms bort för offside.

22:a Värmdö skapar sin första farlighet. Mellan matchminut 22-31 får vi inte alls igång vårat sköna rull utan matchen är lite avslagen, Värmdö drar ner tempot. Ställningskriget fortsätter fram till 42:a minuten då vi får till en snabb omställning tack vare Basse som lirar på Max som slår ett flackt inlägg till Fabbe som stöter in den, snyggt hela vägen!!

2-0 kommer i 47:e (tilläggstid första halvlek) på ett inlägg från Max som Värmdö snyggt nickar in i eget mål otagbart för Simon till glädje för oss men naturligtvis trist för Värmdös back.

Andra halvlek :

Värmdö kommer ut lite tuffare och försöker sätta högre press på oss men tycker vi har bra koll. Värmdö har ändå farligaste chansen efter 6 min som tar i kryssribban. Vi byter in Gibbe i 65:e mot Yunus som tyvärr stukat foten. Strax därefter hittar Jocke en fin boll till Fabbe som kommer i stort sett fri mot Simon i Värmdö målet men Simon kommer ut och räddar den situationen

I den 70:e in med Atilla istället för Fabbe. Viktor kliver in i mitten och han vinner tillsammans med Chi mycket bollar hela tiden. Livsfarlig kontring från oss i 78:e där vi kommer med tre gubbar på linje och Chris tar själv avslutet vilket rullar strax utanför stolpen. Ganska tufft spel o en hel del gnäll sista kvarten, inget särskilt som inträffar i farlighetsväg förrän nr 10 Addi skjuter in Värmdös reducering i den 89 minuten på snyggt distansskott otagbart för Zalle!

Fem minuter senare stänger Alex matchen med ett iskallt avslut på volley, chipinspel från Gebril. Riktigt snyggt både inspel o avslut!!!

Tack till dagens bollkallar från Boo FF för ett bra jobb!

Nästa hemmamatch är mot Sundbybergs IK Lördag 28 maj kl.14:00, Varmt välkomna!.

Fredrik Gyllborg
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub