P11:4

BOO FF P11:10

Publicerad 2020-05-04 14:46
Vi erbjuder tre möjliga träningstillfällen per vecka och generellt 1-2 matchtillfällen per spelare och vecka. Det är viktigt att understryka att detta är möjliga träningstillfällen för killarna, det finns alltså ingen förväntan på att man ska närvara varje gång. Vi vill erbjuda många välplanerade tillfällen både för de som vill träna och spela mycket och för övriga att välja ibland. Nu kommer vi till matchandet hur vill Ni göra här?

Hej alla fotbollsföräldrar!

Hoppas alla mår fint och att ni följer våra killars framfart i Min Fotboll & på Instagram nu när det är svårt att närvara fysiskt på matcher och träningar. I helgens match hade vi som flest 13st som tittade på vår livesändning via Min Fotboll både från bilen, TV soffan, Falkenberg och Östersund. KUL tycker vi!

Som ni märkt har vi ökat erbjudandet av möjliga fotbollsaktiviteter för våra killar under våren.

Vi erbjuder tre möjliga träningstillfällen per vecka och generellt 1-2 matchtillfällen per spelare och vecka. Det är viktigt att understryka att detta är möjliga träningstillfällen för killarna, det finns alltså ingen förväntan på att man ska närvara varje gång. Vi vill erbjuda många välplanerade tillfällen både för de som vill träna och spela mycket och för övriga att välja ibland.

Jämfört med andra lag i klubben är vårt baserbjudande med tre träningstillfällen plus en-två matcher per vecka mer omfattande. Det är alltså upp till varje barn och familj att välja vilken omfattning man deltar i. Vi tycker dock att det är viktigt för lagsammanhållningen och lärandet att det finns en kontinuitet i deltagandet. Vi kommer därför att tillämpa "Med i laget till 100 procent" som ni kan läsa mer om i länkat dokument från Boo FF.

Vi har under våren, utöver S:t Erikscupen bokat ett antal träningsmatcher. För att veta hur vi ska fördela matchtillfällena framöver skulle vi vilja ha en indikation från varje spelarfamilj om hur många matcher per vecka man önskar spela om möjligheten finns:
Alt 1: en match per vecka
Alt 2: två matcher per vecka
Alt 3: så många matcher som möjligt
Din röst görs via Doodle (endast du & Ledarna kan se din röst och kommentar) : https://www.doodle.com/poll/yufwm548rpi6s4c3

Eftersom vi kommer att anpassa antalet matcher efter Era önskemål är det viktigt att Ni svarar utifrån hur många ni faktiskt är villiga att delta på kontinuerligt. Vi kan då ge våra spelare den bästa och mest välplanerade möjligheten för verksamheten. Tacksamma för snabbt svar så att vi kan planera matchandet framåt.

Med vänliga hälsningar,
Ledarna P11:10

Tips från Coachen - Ni vet väl om att ni kan både se och hantera alla Era kommande inbjudningar direkt i MyClub under rubriken "Kallelser". Där ser ni vilka träningar och matcher som just Er son kommer bli inbjuden till framöver.

Lagledaren P11:10
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub