F15:4

Inför Sanktan 2023

Publicerad 2023-04-21 21:01
helgen drar årets S:t Eriks cup ("Sanktan") igång. Vi har anmält två lag i år så nu är det matcher nästan varje helg fram till sluten av september (dock med sommaruppehåll).

Vi kallar halva laget var till respektive match. Jag kommer inom kort skicka kallelser för tiden fram till sommaren. Vet ni redan nu att ni inte kan det datum ni kallas till ber jag er tacka nej direkt så vi kan kalla in en ersättare.

På vår hemsida, https://booff.myclub.se/site_node/9900/events och i appen Myclub ser ni alla matcher även de ni inte kallas till. Det är väldigt viktigt att ni svarar på kallelserna så fort ni vet. Får ni sent återbud får ni skriva i chatten eller kontakta mig direkt så vi kan kalla in en ersättare. Ersättare kommer eftersökas i vår chatt.

Regler

5 mot 5 (4 på plan med målvakt)

Matchtid 3 x 15 min

Flygande byten

Klädsel

Matchkläder, vinröd tröja (den alla har fått), svarta shorts, svarta strumpor, fotbollsskor eller gympaskor och benskydd. OBS! Har man inte benskydd får man inte spela!

De med örhängen rekommenderas ta bort dem under match alternativt tejpa öronen.

Gröna kortet- fair play

Vid varje match får en i varje lag ett grönt kort som representerar ett fair play-pris till någon som utmärkt sig som schysst spelare. Eftersom vi ledare kan behöva fokusera på matchen kan vi i samband med matchen utse en förälder som får titta efter en lämplig kandidat i motståndarlaget.

Att tänka på vid matcher

  • Kom i god tid
  • Ha med rätt kläder och rätt utrustning
  • Föräldrar står på motsatt sida från ledare och spelare
  • Respektera domarens beslut

Målsättningen är att vi ska ha ett föräldramöte i maj men vi inväntar svar från Boo angående ledig tid. Jag återkommer därför. Senast vid mötet kommer en kassör behöva utses. Finns det någon frivillig redan nu får du gärna kontakta mig.

Trevlig helg så ses vi på plan!

//Lina

Lina Jonsson
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub