F10:4
Boo ff

Vinterträning

Nu har vi vinterträning i Saltängens gymnastiksal fram till söndagen den 17/12.

Första fotbollsmatcherna i BOO FF's minicup den 20 maj!

Alla spelare i lag 10:4 har blivit kallade till Boo FF's egen minicup den 20 maj på Bovallen. Alla kallas till matcherna och det är viktigt ni svarar på kallelsen om ni kommer eller inte.

Alla lag kommer att spela två matcher, 2 x 15 minuter. Samling är 40 minuter innan matchstart, kl 12:30. Första matchen är kl 13:10 och andra matchen kl 14:10. Vi har anmält två lag. Om ni anmäler att ni kan komma på matchen ska man kunna vara med och spela båda matcherna.

Medtag:
  • Skor och kläder att spela i. De kommer få låna en vinröd matchtröja.
  • Fotbollsskydd
  • Vattenflaska
  • Sätt upp håret så det inte hänger ner i ansiktet.

Nyutbildade 13-åriga ungdomsdomare kommer att döma så det är bra om vi alla hjälps åt att stötta dem. Domaren dömer och det är viktigt att vi tränare/ni föräldrar INTE ifrågasätter deras belsut.

Det är ju, som alla säkert redan märkt, mycket begränsade parkeringsmöjligheter vid Boovallen så vi ber er att om möjligt lämna bilen hemma eller samåka. Bilburna ombeds att parkera så tätt som möjligt på den stora grusparkeringen.

Det råder, som ni redan vet, totalt P-förbud på alla småvägar runt Boovallen.

Boo FF cafeteria med kaffe, korv, smörgås etc kommer att vara öppen under Minicupen. Det kommer t o m att finnas grill igång denna eftermiddag!

Har ni frågor går det naturligtvis bra att höra av sig.
Mvh tränarna

Välkomstträff i Cirkusparken

7 apr, 2017
Det va sol i sinnet då Boo FF's flickor 10:4 träffades för första gången. Vi lekte några lekar, informerade om terminen och fikade lite trots vädret.

Idrottskonferens 17 mars

15 feb, 2018
Notera att deltagande på denna konferens är inte accepterad ursäkt för frånvaro på lagfotograferingen för de som har tid lördag :-). För dig som har möjlighet - en mycket bra dag med många intressanta föreläsare såsom bl.a. Karolina Klüft. Klicka för att komma till inbjudan och mer information.

Alla måste lira utifrån barnens spelregler

14 feb, 2018
Barnens spelregler är: 1. Alla barn är lika mycket värda och ska behandlas med respekt. 2. Alla barn har rätt att träna och utvecklas på sina villkor. 3. Alla barn har rätt till stöttande vuxna. 4. Inget barn ska bli utsatt för sexuella övergrepp. 5. Inget barn ska bli utsatt för våld. 6. Inget barn får bli utsatt för mobbning eller trakasserier. 7. Alla barn har rätt att känna sig delaktig i sin förening Läs mer

Utdrag ur belastningsregistret - 8 och 12 mars kl. 18-20

9 feb, 2018
Stort tack till alla ni ca 200 ledare/lagledare som har lämnat in ert utdrag ur belastningsregistret enligt utskick i november. För er som inte har hunnit med (dryga 200 + de ca 60 från PF11 som har fått meddelat idag) så finns det nu två nya datum: 8 och 12 mars kl. 18:00 -20:00 på kansliet. Tack för att ni respekterar dessa datum och hjälper oss att göra detta till en smidig process. Klicka på överskriften för mer information.

Boo FF F02:3 arrangerar skidresa till Romme - häng på!

12 jan, 2018
Vad sägs om härlig skidåkning i Romme? Söndagen den 18 februari ordnar F02:3 en skidutflykt till Romme. Bjud med fotbollskompisar, din familj, kompisar i klassen och andra kompisar! Klicka på överskriften för länk till anmälan. /Fotbollstjejerna i F02:3

Bilder

Har ni bilder från träning eller match så skicka dem gärna till Therese så kan jag ladda upp dem här. Bilderna kan ni hitta under fliken "Bilder".

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub