F10:4

Vinterträning

Nu har vi spelat Nackamästerskapen 2017 och har uppehåll i träningen fram till veckan efter höstlovet. Då startar vi igen med vinterträningen i gympasal. Vi har ännu inte fått lagets tider och kommer troligtvis få dem strax innan start. Så fort vi får dem så mailas en kallelse ut.

Vinterträning är något som ingår i årsavgiften som ni redan betalt


Första fotbollsmatcherna i BOO FF's minicup den 20 maj!

Alla spelare i lag 10:4 har blivit kallade till Boo FF's egen minicup den 20 maj på Bovallen. Alla kallas till matcherna och det är viktigt ni svarar på kallelsen om ni kommer eller inte.

Alla lag kommer att spela två matcher, 2 x 15 minuter. Samling är 40 minuter innan matchstart, kl 12:30. Första matchen är kl 13:10 och andra matchen kl 14:10. Vi har anmält två lag. Om ni anmäler att ni kan komma på matchen ska man kunna vara med och spela båda matcherna.

Medtag:
  • Skor och kläder att spela i. De kommer få låna en vinröd matchtröja.
  • Fotbollsskydd
  • Vattenflaska
  • Sätt upp håret så det inte hänger ner i ansiktet.

Nyutbildade 13-åriga ungdomsdomare kommer att döma så det är bra om vi alla hjälps åt att stötta dem. Domaren dömer och det är viktigt att vi tränare/ni föräldrar INTE ifrågasätter deras belsut.

Det är ju, som alla säkert redan märkt, mycket begränsade parkeringsmöjligheter vid Boovallen så vi ber er att om möjligt lämna bilen hemma eller samåka. Bilburna ombeds att parkera så tätt som möjligt på den stora grusparkeringen.

Det råder, som ni redan vet, totalt P-förbud på alla småvägar runt Boovallen.

Boo FF cafeteria med kaffe, korv, smörgås etc kommer att vara öppen under Minicupen. Det kommer t o m att finnas grill igång denna eftermiddag!

Har ni frågor går det naturligtvis bra att höra av sig.
Mvh tränarna

Välkomstträff i Cirkusparken

7 apr, 2017
Det va sol i sinnet då Boo FF's flickor 10:4 träffades för första gången. Vi lekte några lekar, informerade om terminen och fikade lite trots vädret.

Boo FF cafeteria

21 nov, 2017
Boo FF:s cafeteria stänger för säsongen fredag 24 november. Denna vecka är den öppen enbart om planerna är öppna för träning. Passa på denna vecka att köpa glass för ½ priset - endast om cafeterian är öppen.

Boo FF:s styrelse har fattat ett principbeslut inför kommande säsong 2018

21 nov, 2017
Boo FF:s styrelse har inför kommande säsong 2018 efter förslag från sportsligt ansvariga i verksamheten, fattat ett principbeslut om att föreningen ska representeras av vardera ett seniorlag på såväl dam-som herrsidan. Läs mer

Förebyggande arbete mot övergrepp och kränkningar i Boo FF

13 nov, 2017
Vi i Boo FF:s styrelse och klubbledning har beslutat att från och med 2018 följa Riksidrottsförbundets rekommendation att förstärka det förebyggande arbetet kring en trygg idrottsmiljö genom att från och med verksamhetsåret 2018 införa ett krav på att alla ledare i vår förening uppvisar ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Läs mer

Boo FF:s flickor 04 får tränare från Allsvenskan

23 okt, 2017
Sm square stefanl
Boo FF kan stolt presentera Stefan Alvén som ny huvudtränare för F04:s förstalag. Stefan Alvén har ett förflutet som allsvensk fotbollsspelare i Malmö FF, Djurgårdens IF och IFK Norrköping. Han har också varit sportchef i Djurgården. Med sina erfarenheter från allsvenskt spel och sin pedagogiska ledarstil har han bidragit till att F04 har utvecklats mycket under året, både på och utanför planen. Stefan Alvén genomgår för närvarande SvFF:s tränarutbildning CBA Elit och kommer under våren 2018 erhålla den näst högsta tränarlicensen i Sverige. Vi är därför mycket glada att han från den 1 november tar steget upp som huvudtränare för förstalaget.

Lite kort från styrelse och kansli om vad som sker i Stockholmsfotbollen i stort.

12 okt, 2017
Den 4/9 kvällstid var det uppstartsträff för Stockholms Fotbollförbunds (StFF) zonträff med föreningar från Nacka, Värmdö, Ingarö och Tyresö. Första tanken med ”zoner” är att effektivisera användandet av pengar till tränar- och andra utbildningar genom samarbete mellan närliggande föreningar så att alla utbildningsplatser fylls. Andra områden för samarbete kommer säkert uppstå, vilket kommer våra medlemmar och spelare tillgodo. Läs mer

Bilder

Har ni bilder från träning eller match så skicka dem gärna till Therese så kan jag ladda upp dem här. Bilderna kan ni hitta under fliken "Bilder".

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub