F10:4
Boo ff

Vinterträning

Nu har vi vinterträning i Saltängens gymnastiksal fram till söndagen den 17/12.

Första fotbollsmatcherna i BOO FF's minicup den 20 maj!

Alla spelare i lag 10:4 har blivit kallade till Boo FF's egen minicup den 20 maj på Bovallen. Alla kallas till matcherna och det är viktigt ni svarar på kallelsen om ni kommer eller inte.

Alla lag kommer att spela två matcher, 2 x 15 minuter. Samling är 40 minuter innan matchstart, kl 12:30. Första matchen är kl 13:10 och andra matchen kl 14:10. Vi har anmält två lag. Om ni anmäler att ni kan komma på matchen ska man kunna vara med och spela båda matcherna.

Medtag:
  • Skor och kläder att spela i. De kommer få låna en vinröd matchtröja.
  • Fotbollsskydd
  • Vattenflaska
  • Sätt upp håret så det inte hänger ner i ansiktet.

Nyutbildade 13-åriga ungdomsdomare kommer att döma så det är bra om vi alla hjälps åt att stötta dem. Domaren dömer och det är viktigt att vi tränare/ni föräldrar INTE ifrågasätter deras belsut.

Det är ju, som alla säkert redan märkt, mycket begränsade parkeringsmöjligheter vid Boovallen så vi ber er att om möjligt lämna bilen hemma eller samåka. Bilburna ombeds att parkera så tätt som möjligt på den stora grusparkeringen.

Det råder, som ni redan vet, totalt P-förbud på alla småvägar runt Boovallen.

Boo FF cafeteria med kaffe, korv, smörgås etc kommer att vara öppen under Minicupen. Det kommer t o m att finnas grill igång denna eftermiddag!

Har ni frågor går det naturligtvis bra att höra av sig.
Mvh tränarna

Välkomstträff i Cirkusparken

7 apr, 2017
Det va sol i sinnet då Boo FF's flickor 10:4 träffades för första gången. Vi lekte några lekar, informerade om terminen och fikade lite trots vädret.

Boo FF:s integritetspolicy

17 maj, 2018
Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar och utbildningar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar klicka på rubriken.

Boo FF Fadderveckor, vecka 20 och 21

14 maj, 2018
Sm square nallepuh
Denna vecka (v20) och nästa vecka (v21) kommer vi att se många nya tränare ute i lagen på Boovallen och på övriga planer där vi tränar. För 5:e året genomför Boo FF Fadderveckor. Läs mer

Boo FF-fostrade Nisse Fröling, 18 år, debuterar i Allsvenskan

4 maj, 2018
Boo FF-fostrade Nisse Fröling gör debut i Allsvenska Kalmar FF, 18 år ung får han komma in på plan i 78:e minuten i matchen vs Malmö FF som slutade i vinst till Kalmar FF 3-0! Läs mer

Avslutning Framtidens Fotbollsledare

24 apr, 2018
Sm square alla
Ytterligare två deltagare från Boo FF har avslutat Stockholms Fotbollförbunds utbildning ”Framtidens Fotbollsledare” (FFL), Saga Olsson och Axel Ageman. Läs mer

NACKAMÄSTERSKAPEN 2018 PF06-12

11 apr, 2018
Sm square nm 2015 ver3c
Reglerna är uppdaterade, länkarna till anmälan är upplagda - NM2018 genomförs helgerna 13-14 och 20-21 oktober. Kolla in www.nackamasterskapen.se. Välkommen med ert lags anmälan!

Bilder

Har ni bilder från träning eller match så skicka dem gärna till Therese så kan jag ladda upp dem här. Bilderna kan ni hitta under fliken "Bilder".

Nm 2015 ver3c
Nackamästerskapen 2018, 13-14 och 20-21 oktober. Välkommen med din anmälan.
Md webp.net gifmaker  1
Boo FF stipendiater 2017 (klicka på bilden för att komma till presentationen)
Md skadorhemsida
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub