F10:4

Sommaravslutning 13 juni

Tisdagen den 6 juni är det träningsuppehåll och tisdagen den 13 juni är den sista träningen för säsongen. Då har vi sommaravslut och önskar er alla en riktigt härlig sommar.

Första fotbollsmatcherna i BOO FF's minicup den 20 maj!

Alla spelare i lag 10:4 har blivit kallade till Boo FF's egen minicup den 20 maj på Bovallen. Alla kallas till matcherna och det är viktigt ni svarar på kallelsen om ni kommer eller inte.

Alla lag kommer att spela två matcher, 2 x 15 minuter. Samling är 40 minuter innan matchstart, kl 12:30. Första matchen är kl 13:10 och andra matchen kl 14:10. Vi har anmält två lag. Om ni anmäler att ni kan komma på matchen ska man kunna vara med och spela båda matcherna.

Medtag:
  • Skor och kläder att spela i. De kommer få låna en vinröd matchtröja.
  • Fotbollsskydd
  • Vattenflaska
  • Sätt upp håret så det inte hänger ner i ansiktet.

Nyutbildade 13-åriga ungdomsdomare kommer att döma så det är bra om vi alla hjälps åt att stötta dem. Domaren dömer och det är viktigt att vi tränare/ni föräldrar INTE ifrågasätter deras belsut.

Det är ju, som alla säkert redan märkt, mycket begränsade parkeringsmöjligheter vid Boovallen så vi ber er att om möjligt lämna bilen hemma eller samåka. Bilburna ombeds att parkera så tätt som möjligt på den stora grusparkeringen.

Det råder, som ni redan vet, totalt P-förbud på alla småvägar runt Boovallen.

Boo FF cafeteria med kaffe, korv, smörgås etc kommer att vara öppen under Minicupen. Det kommer t o m att finnas grill igång denna eftermiddag!

Har ni frågor går det naturligtvis bra att höra av sig.
Mvh tränarna

Välkomstträff i Cirkusparken

7 apr, 2017
Det va sol i sinnet då Boo FF's flickor 10:4 träffades för första gången. Vi lekte några lekar, informerade om terminen och fikade lite trots vädret.

Att skriva ett matchreferat

19 sep, 2017
Sm square 341645
På förekommande anledning har förbundet tagit fram en riktlinje för vad man ska tänka på när man skriver matchreferat samt när man filmer matcher och lägger på youtube. Läs mer

Framtidens Fotbollsledare säsongen 2017/2018

12 sep, 2017
I söndags kickade Kicki Bellander, från Stockholms Fotbollförbund, igång kursen Framtidens Fotbollsledare. Boo FF har med två representanter även i år: Saga Olsson och Axel Ageman. Läs mer

Föreningsdagar på Intersport i Sickla 12-14 september

8 sep, 2017
Sm square facebook.jpg
Tillsammans med Intersport bjuder vi in dig till föreningsdagar 12-14 september på Intersport. Få 20% rabatt på hela sortimentet* oavsett tidigare pris. Ett perfekt tillfälle att köpa skor, kläder och utrustning till specialpris! Visa upp detta inlägg i kassan för att få rabatten. *Gäller ej cykel, presentkort, beställningsvaror eller föreningsprofiler.

Miljöenheten har missat att Boovallen är en idrottsplats.

29 aug, 2017
Dramat om Boovallen går vidare! Stockholms FF tillsammans med Svenska FF, lämnade igår in en skrivelse till Miljö- och stadsbyggnadsnämnden i Nacka. Klicka på överskriften för att komma till skrivelsen.

Boo FF:s nya föreningskonsulent

25 aug, 2017
René arbetar sin sista dag idag på Boo FF:s kansli - Vi tackar René för tiden som har varit och önskar honom lycka till i sin nya roll i Hammarby FF. Det är klart med vår nya kollega på kansliet, Mikael Sahlgren, och är nog ett bekant ansikte för många. Micke är inne på sitt 55:e år och har varit ledare i föreningen sedan 15 år tillbaka, som tränare för sin P93:a och de senaste åren som lagledare och nu assisterande tränare för Boo FF Herr Div 4. Har även själv spelat i Boo FF i unga år. Micke har ett mycket stort fotbollsintresse och är vad man kan kalla en utpräglad föreningsmänniska då han varit engagerad i flera idrottsföreningar i olika roller som ledare och som styrelseledamot. Läs mer

Bilder

Har ni bilder från träning eller match så skicka dem gärna till Therese så kan jag ladda upp dem här. Bilderna kan ni hitta under fliken "Bilder".

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub