Div. 1

Victoria Cup - 16-delsfinal

Publicerad 2020-03-13 14:13
Boo FF 4 - 4 Enskede IK (7-5 efter straffar)
På Boovallen spelades en underhållande match med bra spel, många målchanser och fina mål från båda lagen.

Enskede öppnade målskyttet efter en halvtimme, men Telma svarade med att rulla in kvitteringen direkt efter avsparken och sedan hann Elise sätta 2-1 precis innan domaren blåste av för halvtid. En halvlek med många chanser åt båda håll och några mycket bra räddningar av Helena.

I början av andra halvlek tog vi ett tydligare övertag och hade mer boll. Detta resulterade också i ett mål från Josefin som utökade ledningen till 3-1. I detta övertag fick Enskede iväg ett skott från distans som gick in precis under ribban och efter det målet övergick matchen till ett mer böljande spel. Chanser började ännu en gång komma från båda hållen men vi lyckades mot slutet av matchen komma genom och Nora satte 4-2 via stolpen. Enskede gav inte upp och började trycka på mer och mer. Till slut kom 4-3 och några minuter innan full tid satte våra gäster även 4-4.

Matchen skulle avgöras på straffar. Efter två räddade straffar av Helena och mål från Frida, Rebecca och Josefin gick vi till slut segrande ur denna match och vidare i Victoria Cup!

Vi tackar Enskede för en bra match och önskar er lycka till i den kommande säsongen!
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub