Herr Division 2

Förändringar i ledarstaben

Publicerad 2017-01-23 12:12
Efter ett 2016 med två ansikten där vi efter en svag vår revanscherar oss under hösten och slutar femma i serien. Laget har sen återkomsten till division 2 slutat topp fem tre år i följd och kvalificerade sig även i år för kvalspelet till Svenska Cupen. Truppen tar nu nya tag för 2017 och man gör det än en gång med Patrik Gerrbrand vid rodret.

Från förra årets ledarstab tackar vi av Jan-Ingemar Ärnström som väljer att avsluta sitt engagemang som materialare och det är inte bara ett tack för åren han gjort i Boo FKs ledarstab utan allt jobb han lagt ner på Boo FF genom åren, ända från föreningens grundande för 36 år sen.

Fredrik Gyllborg som föregående säsong hade en kombinerad roll som fystränare och assisterande tränare kommer 2017 enbart fokusera på fysdelen.

Mats Bennert, vår lagledare som varit med från starten, kommer även han att fortsätta 2017. Känner du att du skulle vilja hjälpa Matte i rollen som lagledare för Boo FK är du välkommen att kontakta oss!

Vid sin sida har Patrik plockat in Hakan Bezgin, närmast från Konyaspor och har innan det varit verksam som huvudtränare i division 2 och 3 i fem års tid. Hakan och Patrik kommer att dela på ansvaret och med det hoppas man kunna utveckla en ung trupp. I Hakan får vi in en stark analytiker och kravställare som vi hoppas kommer komplettera Gerrbrand på ett bra sätt och kunna avlasta varandra i ansvaret av träningsupplägg och uppföljning av truppens utveckling. Patrik kommer fortsatt ansvara för spelarrekryteringar och budget.

Som ett led i utvecklingen av ledarstaben för att skapa bättre förutsättningar är nytt för i år att vi knutit till oss Magnus Winter som idrottspsykologisk rådgivare. Magnus kommer att jobba med spelarnas personliga utveckling, arbetet med målsättning samt i arbetet med gruppen som sådan.

- Men den rekryteringen vill vi ge spelarna ännu bättre förutsättningar att få ut max av sin prestation i både träning och match, säger Gerrbrand

Truppen är i nuläget inte helt spikad, men det utlovas en hel del nya ansikten när domaren i april blåser igång första matchen hemma på Boovallen. Ledarna har ett tydligt mål:

- Vi är inne i ett generationsskifte och jobbar med en bestämd kravbild i rekryteringarna av nya spelare till Boo FK. Med ett tydligt mål att föryngra truppen samtidigt som Boo FF förra säsongen tog sig upp i division 4 hoppas vi att trupperna ska närma sig varandra och att steget från division 4 till toppen av division 2 ska bli lättare att ta, säger Gerrbrand.

Axel Onnermark
Md 13124620 1667494916849177 7101452805337054113 n
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub