P11:1
Aae

Välkommen till Boo FF P11-1

Vi är ett ambitiöst lag, med högt engagemang, som tränar och spelar matcher under ledning av vår huvudtränare Mathias Jonsson (UEFA A) med erfarenhet från bl a ett årtionde i Brommapojkarnas Akademi. Vi bedriver en ambitiös fotbollsutbildning där individen står i centrum. Laget har en tränarstab med tränare Johan Schedin som har särskilt ansvar för målvakts- och daglig fysträning samt vår assisterande tränare Oliver Jones-Pierre. Ansvarig lagledare är Fredrik Backert som koordinerar lagets verksamhet, kontakt med föräldragrupp och andra intressenter.

2024 spelar vi med ett lag i den seedade div 1-serien (som ett av tolv lag från Stockholm) och ett lag i division 1. I april spelade i Future Cup där vi slutade 4:a av 28 lag i P13 Elit och delad 5:a av 28 lag i P13. I sommar väntar vi Gothia Cup i Göteborg med två lag.

Vi tränar fyra gånger i veckan, under vinterhalvåret tränar vi i Nackatältet, på Boovallen samt tillsammans med ATC (Athlete Training Center) för att ge oss de bästa förutsättningarna för utveckling.Videoanalys är en integrerad del av utbildningen och ett viktigt redskap i individuell och kollektiv feedback till spelarna. Vi erbjuder specifik målvaktsträning vid minst 3 tillfällen per vecka.

Följ gärna vår resa på Instagram.

Vårt P16-lag spelar i Pojkallsvenskan, P19 i div 1 och P15 i regional serie. A-laget hittar vi idag i Division 3 med ambitioner att avancera i seriesystemet. Värt att nämna är att minst 75% av A-lagstruppen skall vara spelare som är fostrade inom Boo FF.

Är du intresserad av att veta mer om vår verksamhet kontakta lagets tränare Mathias Jonsson (mathias.jonsson@svfa.se)

Välkommen!

Md p11 1start
Md future
Md gothia
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub