P14:11
Här visas nyheter.

Covid-19

23 nov, 2021
Gällande information från Folkhälsomyndigheten om åtgärder från 22 november - 1 december. Boo FF inväntar eventuella förhållningsregler från Stockholms Fotbollförbund och/eller Nacka kommun. Klicka för mer information

Ny e-tjänst gör det enklare att begära ut registerutdrag

17 nov, 2021
Polisen har lanserat en e-tjänst där begränsat registerutdrag ur belastningsregistret enkelt kan begäras ut med hjälp av e-legitimering. Föreningar ska begära in registerutdrag för den som anställs eller har uppdrag i föreningen och där har direkt och regelbunden kontakt med barn. Föreningen ansvarar för att kontrollen genomförs, men det är den enskilde ledaren som begär utdrag från Polisen och uppvisar det för sin förening. Klicka för mer information.

Nackamästerskapen på Boovallen idag!

16 okt, 2021
Sm square nm bild2
P11 och P14 spelar i helgen. Varmt välkommen!

Välkomna till uppstartsträff för Boo FF P14:11

Vi hälsar alla framtida fotbollsspelare och föräldrar varmt välkomna till en uppstartsträff där ni kommer få lite information om laget och dess ledare samt en möjlighet att hälsa på varandra.

Vi träffas på Myrsjö IP söndagen den 28:e mars kl 14:15 – 15:30. Förutom att alla ska få möjlighet att hälsa på varandra så kommer även barnen få chansen att träna ett pass fotboll så ta med träningskläder efter väder. Ni är varmt välkomna att hänga kvar och njuta av spelet under träningen.

Hälsningar

Ledarna P14:11

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub