Seger mot Rynninge!

Publicerad 2017-04-24 17:52
34187573936 786576170d o
Karim Barka Foto: Tommy Lindberg
Lördag den 22 april kom Rynninge på besök till Boovallen. Det blev den andra omgången för året då förra veckans match var tvungen att ställas in på grund av snöfall. Matchen dominerades av Boo FK som också kunde avgöra i matchens slutskede.

Hemmamatch på ett blåsigt Boovallen där Rynninge stod för motståndet. VI inleder matchen kontrollerat med ett stort bollinnehav där motståndarna får jaga boll. En bit in i matchen sticker Rynninge upp och skapar chanser genom framför allt två fasta situationer och med ett skott från distans. Efter chanserna kommer matchen in en period av böljande spel, där Rynninge framförallt hotade med sitt inläggsspel. Men känslan från sidan var att det var Boo FK som var närmast att ta ledningen i matchen.

I början av andra halvlek kommer Boo FK ut som det klart piggare laget och Rynningespelarna ser trötta ut och fördelen i bollinnehavet ligger hos de vinröda då motståndarna från Örebro mest försöker ställa om på kontringar för att straffa Boo. Rynninge spelar dock upp sig och har en period i andra halvlek där de vinner mer boll och äter sig in i matchen. Men det ska visa sig att den hunger som syntes på Boo FK-spelarna i början av halvleken ska betala sig. I den 78:e matchminuten efter en stunds spelövertag tar vi ledningen genom Karim Barka. Boo FK tar över matchen efter målet och i den 85:e minuten, efter en sekvens med klapp-klapp-spel kan Yunus spela fram Youssri Ouni som via stolpen sätter bollen i mål. Det fick avsluta målskyttet för dagen och slutresultatet skrevs till 2-0.

Överlag en bra prestation av Boo FK där vi är det bollförande laget och klart löpstarkare än motståndarna och skönt att det är vi som avgör i slutskedet av matchen.

Tack till Bollkallarna från Boo FF pojkar 07:3 som också gjorde en mycket bra insats!