P13:11

Sanktan får komma igång

Publicerad 2021-05-01 08:47
Nu är det klart att nästa vecka startar Sankt Erikscupen. Efterlängtat!

Vi har nu lagt in vårens alla matcher i kalender. Gå gärna in där och titta när dom ligger så ni kan boka in tiderna i era egna kalendrar. Som ni vet kommer vi kalla hälften av alla spelare till varje match utifrån de färggrupper dom är indelade i. Men eftersom vi har två lag registrerade så kommer det i stort sett vara en match per helg för alla. Ni kommer sju dagar innan matchen få kallelse till den match erat barn ska vara med på. Redan nu finns färggrupperna inlagda på respektive match. Kommer ni inte ihåg vilken grupp erat barn är med i så hojta till eller kolla utskicket från föräldramötet. Sista svarsdag för kallelserna är tre dagar innan match så vi ska hinna planera och värva in eventuellt andra spelare om vi blir för få. Notera även i kallelsen vilket barn som ska vara lagkapten samt vilken familj som är matchvärdsfamilj (mer om vad det innebär hittar ni också i utskicket från föräldramötet).

Tänk på att vid matcherna så krävs klubbens officiella matchkläder dvs deras svarta shorts och strumpor. Har ni inte redan dom så finns dom att köpa på caféet på Bovallen och via Intersport på Värmdö. Vi har matchtröjor, målvaktshandskar och kaptensbindlar. Glöm inte benskydden!

Andra viktiga datum för våren är lagets obligatoriska fotografering söndag 23 maj (samling 16:50). Då gäller också samma klädsel som vid matcher.

Jag skulle också vilja påminna om inbetalningen till lagkassan för dom som inte redan gjort det. Dom pengar täcker för träningsmaterial, avgifter till cuper, avslutningsskoj osv. För denna säsong sa vi 400k/barn som ska swishas till Karin (kassör) på 070-4385840.

Hoppas så många av er som möjligt kommer på dagens internmatch på Bovallen. Samling 11:15.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub