P13:11
Stripe boo ffbannerhemsida3

Vårens första tränar- och ledarmöte

Publicerad 2020-05-18 22:30
Nu har vi hunnit med fem träningar och det har varit god uppslutning. Vi tränare och ledare börjar känna oss lite varma i kläderna och vi hoppas era barn har haft det lika kul som vi. Ikväll hade vi vårat första tränar- och ledarmöte för att gå igenom vad vi tycker har fungerat bra och vad vi skulle kunna göra på annat sätt framöver.

Om vi börjar med att titta på själva träningsupplägget så följer vi Boo FFs allmänna upplägg. Det innefattar block om 6 träningar med ett specifikt tema. De första temat vi har haft är att driva bollen, och imorgon är sista träningen för just detta tema. Nästa vecka påbörjar vi nästa tema som är dribbla, så då kommer vi introducera en del nya övningar. En del övningar har upplevts som lite otydliga för barnen, så vi har pratat om hur vi ska kunna förtydliga både hur övningen ska utföras men också syftet med övningen och vad man längre sikt förväntas lära sig av att träna detta. Som tränare ansvarar vi för varsin träning med ett roterande schema, och de andra tränarna agerar då som hjälptränare. Vi kommer framöver dela träningsplaneringarna mellan oss i högre grad innan träningen så alla är mer förberedda på vilka övningar som kommer och på det sätt kunna hjälpas åt mer med förberedelser som att ställa upp koner, dela ut västar osv medan tränaren har genomgång med barnen. Ledarna kommer även fortsättningsvis finnas till hands för att ta upp närvaro, hjälpa barn som behöver hjälp med skosnören, toalettbesök, extra instruktioner osv.
Vad det gäller nuläget i gruppen upplever vi att vi alla trivs bra och har kul, men att vi har haft lite svårt att få grabbarna att hålla fokus. Vi har tyvärr en del bus i samband med samlingarna och barn som gärna driver iväg och gör annat under övningarna. Dettta har tagit lite onödigt mycket fokus, och en del andra barn har uttryckt att dom upplever det som jobbigt. Vi kommer göra lite förändringar framöver, som tex att flytta alla samlingarna till mitten på plan bort från det lockande målet, bollarna och vattenflaskorna. Vi kommer också låta tränarnas fokus ligga på de som deltar i de planerade övningarna, medan ledarna kan fokusera mer på de barn som av en eller annan anledning drivit iväg. En del kan behöva extra instruktioner, är trötta just idag, eller av annan anledning behöva lite extra jsut då. Vi hoppas på detta sätt kunna fånga in alla och att alla ska känna sig nöjda och glada när träningen är slut. Ni får jättegärna också prata med era barn om vad dom tycker och tänker om träningarna och dela det med oss. Vi kommer även samla alla grabbar imorgon innan träningen och ha ett litet kort snack där både vi och dom kan dela sina tankar, förväntningar osv.

Samling som vanling imorgon 17:50 vid bommen innan cafeterian.
Vi syns då!Hälsningar,

Tränare: Anna, Erik, Katrin, Rodrigo
Ledare: Jakob, Karin
Md webp.net gifmaker  6
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub