Boo FF - Trygg Förening

Försäkrad genom Folksam

Alla spelare som har licens är automatiskt försäkrade i enlighet med de särskilda villkor som gäller för skador m.m. som spelare kan drabbas av i samband med deras fotbollsaktiviteter. Föreningen betalar in en lagförsäkringsavgift när man anmäler laget till serien. Försäkringen (som kan betraktas som en relativt enkel basförsäkring) gäller för alla spelare som deltar i lagets matcher och på träningar, vid resor till och ifrån matcher eller träningar, såväl i Sverige som utomlands. Om ni vill ha mer information om gällande försäkringsvillkor kan ni vända er till kansliet eller till Folksams Idrottsenhet, tel. 0771-960 960.

Boo FF Skadejour

Boo FF samarbetar med ATC Nacka, kring fysträning och utbildning i fysträning. ATC i Nacka består av Lukas Kroon och Anton Zielinski. Tillsammans har killarna fler års erfarenheter av fysträning, fystester och personlig träning.

Från och med vecka 33 fortsätter vår stora satsning för våra medlemmar! Måndagar 18.00-20.00 kommer ATC, främst Lukas Kroon, att finnas på Boovallen i domarrummet för att ta emot, undersöka och ge råd/hänvisa vidare spelare som har någon form av skadeproblematik, stor som liten. Besöken tar 10 min/ person och utefter vad som hittas kommer Lukas att rekommendera spelaren i fråga vidare, så att varje spelare får rätt hjälp.

En form av skadejour öppen för alla spelare i föreningen. Möjlighet till Drop-in kommer att finnas men för att vara säker att få tid kan man boka tid. Boka här.

Folksam och Spelklar

Anmäla idrottsskada: Skada anmäls till Folksam på Telefon 0771-960 960

Spelklar? Gratistjänst!

Spelklar är gratis och är en telefonrådgivningstjänst dit du som spelare, ledare eller förälder ringer för att få råd om hur du själv förebygger skador och besvär som kan uppstå i samband med fotbollsaktiviteter.

--> Spelare, ledare, föräldrar mm får ringa.

--> Sjukgymnaster, sköterskor, naprapater, mm svarar.

"Min son vrickar ofta fötterna, hur förebygger man det?"
"Jag fick en smäll mot huvudet igår, var yr i morse men känner mig bra nu. Kan jag träna ikväll?"
"Kan man träna när man går på antibiotika?"

Ring: 020 44 11 11

Mer information kan du läsa här på StFFs hemsida samt i detta informationsblad.

Undersökning och Rehabilitering av skador

Som en del i Boo FF:s rehabiliteringsorganisation ingår sjukgymnast Charlotte Wedenberg och naprapat Johan Lindqvist.

Det är dock viktigt att vi inte skickar spelare i tid och otid, utan att det verkligen är skador eller smärta där vi tränare inte kan hjälpa till eller vår kompetens inte räcker till. Skrubbsår, skavsår och annat smått och gott kan vi sköta själva.


Charlotte leg. sjukgymnast

Har arbetat med idrottsskador under 20 års tid. Hon bedriver verksamhet på Prima Fysik Sportrehab i Sickla (Friskis & Svettis lokaler). Vid uppkomna skador på Boo FF spelare blir Charlotte er första kontakt.

När någon av våra spelare blir skadade eller får ont och behöver hjälp med diagnos, behandling eller rehabiliteringsprogram är ni/spelarens föräldrar välkomna att kontakta Charlotte.
Tel: 0720-16 59 59
e-post: charlotte@primafysik.se
hemsida: www.primafysik.se


Naprapat Johan Lindqvist

Behandlar och hjälper till med skador, ger rehabprogram och undersöker skador (spela/ej spela). Undersöker spelarens rörlighet, hållning, styrka och ger hemövningar.
Kostnad: 30 minuters naprapati / massage / undersökning:
Juniorer 250 kr
Seniorer/ledare 350kr
Föräldrar 500kr

Finns i Nacka Sjukgymnastiks lokaler, Ektorpsvägen 4a, 2 trappor, 131 47 Ektorps centrum. Ovanför Gateau
e-post: johan@nackanaprapaten.se
Tel: 070-6645009 (endast sms)

Bokning sker via www.nackanaprapaten.se (uppge lag vid bokning)

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
Md zlatan sport logo w zip rgb sport o zip i cool gray 6 c
ZLATAN SPORT är den perfekta serien funktionsprodukter för den som vill ta hand om sig, och känna sig som sitt bästa jag, varje dag.
Md 2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub