P07:3

P07:3 bollpojkar på Boo Fk-Rynninge 22 april

Publicerad 2017-04-22 23:44
Lördagen den 22 april fick vårt lag P07:3 vara bollpojkar på Boo Fk:s hemmamatch mot Rynninge.

Innan matchen fick våra killar träffa spelarna i konferensrummet inför spelarnas försnack. Det blev high five med alla spelare och därefter en applåd för att vi ställde upp. Med stora öron och ögon deltog våra killar sedan i tränarens taktiksnack och genomgång inför match. Det var sedan ganska spända och lite nervösa bollpojkar som lämnade konferensrummet, tog på sig de gula västarna och tog sig an uppgiften. Med stor koncentration och engagemang klarade våra killar uppgiften alldeles utmärkt och gjorde många fina och snabba ingripanden.

Boo FK vinner med 2-0

Matchen blev mycket spännande, var stundtals mycket välspelad och bjöd på en hel del läckra finter, dribblingar och passningar. Matchen slutade rättvist med vinst för Boo Fk med 2 - 0.

De killar i vårt lag som var bollpojkar var Sixten, James, Johan, Valter, Olle, Rasmus, Vincent, Alvin och Tim. Alla killarna tyckte det var kul och en rolig upplevelse.

Bilder på våra duktiga bollpojkar hittar ni i lagets fotoalbum (https://flic.kr/s/aHskVgdqzZ)

Tack alla spelare i Boo Fk för att ni tog så väl hand om oss, var så fina föredömen för våra killar både på och vid sidan av plan, gav oss så mycket inspiration inför säsongens matcher och bjöd på så fin fotboll. Grattis också till en mycket välförtjänt seger.

En förening att vara stolt över!!!

Tommy Lindberg
Md bollpojkar boll 124
Bollpojkar på Boo Fk- Rynninge 22 april
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub