P07:3

Information inför säsongsstart 2016

Publicerad 2016-03-11 00:25
Här kommer information inför kommande aktiviteter som utomhusträning, lagmöte och fotografering den 20:e mars, vårcup den 17:e april samt match och träningskläder

Vintern och därmed också innesäsongen börjar nu lita mot sitt slut och det är endast ett inneträningstillfälle (13/3) kvar.

Efter påsk drar vi igång utomhusträningen. Vi har dock inte fått plantilldelning och träningstid tilldelad ännu så vi får återkomma med tid och plats så fort vi fått dem. Det finns önskemål om mer fotbollsträning, men istället för ytterligare ett träningstillfälle i veckan som vi vet många får svårt att hinna med undersöker vi möjligheten att förlänga vår träning från 60 till 90 minuter istället denna säsong. Vad tror ni föräldrar om det?

Smygstart utomhus på Boo-vallen 20:e mars, kl 9-10

Vi kommer dock smygstarta utomhussäsongen med en extra träningstid i samband med fotograferingen den 20:e mars. Vi ses på Boo-vallen 2 (den bortre planen, dvs den plan som vi spelat på alla gånger på Boo-vallen hittills) kl 9.

Lagmöte Boo-vallen, 20:e mars, kl 10-11

Efter träningen den 20:e skulle vi i lagledningen vilja träffa både spelare och föräldrar för ett lagmöte. Vi kommer berätta lite om kommande säsongen, fika lite samt förbereda oss inför fotograferingen genom att dela ut och klä på spelarna de nya fina matchställen. Det kommer också finnas möjlighet att prova och beställa träningskläder inför säsongen (se nedan). Vi väntar på bokningsbekräftelse på möteslokalen, men vi hoppas på att få använda konferenslokalen ovanpå kafeterian på Boo-vallen

Fotografering, Boo skolas gympasal 20:e mars , kl 11

Att fotografera alla lag i en så enorm klubb som Boo FF är en logistikutmaning. Vi skall fotograferas kl 11:45 på Station 1 i Boo Skolas gympasal som lag och därefter individuellt i matsalen efteråt. Alla spelare skall vara klädda i det nya match-ställen som jag kommer att ha med mig vid detta tillfälle. Helst vill vi att alla kommer till lagmötet och byter om där, men om någon har förhinder och kommer direkt till fotograferingen så får ni kläder av mig där. Ta med gympaskor till spelarna.

Inlämning av gammal utrustning och fyndläge

I samband med fotograferingen kommer Boo FF ta emot urvuxna träningskläder och fotbollsskor. Dessa kommer också att kunna köpas under helgen till bra priser. Alla fotbollsskor kommer att säljas för 100 kr. Läge att fynda inför säsongen med andra ord. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till Barncancerfondens viktiga arbete att utrota barncancer och alla kläder som inte sålts när helgen är över kommer att skänkas till 2 fotbollsklubbar i Afrika (Chiparamba i Zambia och Fulebol da forca i Mocambique)

Vår-cup, Boo-vallen 17 april, kl 12-16

I höstas ordnade vi lagledare för pojkar 07 i Boo FF en höstcup. Det blev mycket lyckat så därför följer vi upp det med en vårcup på Boo-vallen den 17 april, kl 12-16. Hur många matcher vi får spela är ännu oklart, men gissningsvis 3-4 st. Dra ett streck i kalendern. Mer info kommer

Match-kläder

I år kommer alla Boo FF:s lag spela i nya match-ställ bestående av snygg vinröd tröja, svarta shorts och svarta strumpor. Tröjorna får alla spelare, men shorts och strumpor får varje spelare betala själva. Paketet är dock kraftigt rabatterat och kommer att kosta varje spelare 150 kr. till skillnad mot föregående säsong så kommer varje spelare få sin egen matchtröja att hålla reda på och ta med sig till varje match själv. Matchträjan får dock INTE användas på träning.

Träningskläder

När det gäller träning så går det alldeles utmärkt att träna i de kläder ni redan har. Dock är det ju så att våra killar vuxit rejält sedan kläderna köptes in för två år sedan. Boo FF har också bytt leverantör från Stadium/Nike till Intersport/Adidas. Det finns massor av snygga kläder i kollektionen som kan ses, provas och köpas på Intersport i Sickla. Det som kan vara aktuellt till våra killar är dock en kortärmad träningströja (164 kr), en långärmad träningströja (394 kr) samt ett par långa träningsbyxor (319 kr). Alla tre plaggen kommer att finnas för provning den 20:e mars. Precis som förra gången har vi två sponsorer (Teaterskeppet och HiQ) som skänker 5.000 kr vardera till lagkassan mot tryck på ryggen på tröjorna. En del av detta kommer att nyttjas till ett klädbidrag till varje spelare som köper en eller båda tröjorna. Hur mycket respektive tröja kommer att kosta efter subvention är inte klart ännu. Är det någon av er föräldrar som också har möjlighet att sponsra via era företag så är det mycket välkommet.

OBS: Köp inga tröjor själva på Intersport. Vi tar upp en gemensam beställning så att vi kan lösa tryck av sponsorloggor samtidigt.

Sanktan startar vecka 16

Ännu finns det inga spelscheman för Sanktan annat än att matcherna drar igång vecka 16, dvs 23-24 april. Precis som förra säsongen har vi anmält 2 lag. Det kan dock bli tufft att få ihop lagen till varje match eftersom truppen just nu består av 15 spelare jämfört med förra årets 18 st. Vi hoppas dock på några fotbollssugna spelare skall ansluta när säsongen drar igång. Om inte får vi fundera på en lösning.

Fotbollsläger med laget 17-18 september

Vi tränare är sugna på att arrangera en träningshelg för laget, för att killarna i första hand skall få umgås lite utanför fotbollsplanen och för att stärka lagkänslan ytterligare. Att hitta en ledig helg redan i vår har varit omöjligt, men vi har preliminärbokat helgen 17-18 september. Dra ett streck i almanackan. Mer info kommer längre fram

Vi i lagledningen ser jättemycket fram emot en ny säsong med massor av fotboll och kul stunder tillsammans med spelare och föräldrar

Vi ses den 20:e mars

/Lagledningen genom Tommy

Tommy lindberg
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub