P07:3

Tack för en härlig säsong

Publicerad 2015-10-23 15:19
Nu är den ordinarie utesäsongen slut och avslutades på ett storstilat sätt av våra duktiga killar i Nackamästerskapen genom 8 välspelade matcher, där de visade oss föräldrar hur mycket de lärt sig under säsongen.

Passningsspel börjar nu så sakteliga att dyka upp av sig självt,. trots att vi nästan inte alls pratat om det. Under Nackamästerskapen så lyckades över hälften av våra killar att göra mål vilket är en effekt av att alla vill ha bollen och tränat på att driva och skjuta. Vi har nu också många duktiga målvakter genom att alla våra killar peppars att våga stå någon match under säsongen samt på träningarnas avslutande tvåmål. Viktigast av allt är dock att ALLA killar spelade just fotboll, gick tillbaka och hjälpte motståndare de av misstag lyckades fälla, inte gnällde en enda gång på domare eller lagkamrater som misslyckades med ett skott, passning eller räddning (vilket faktiskt är problem i andra lag). Detta gör oss tränare mycket stolta.

Klappa om era små fotbollshjältar och beröm dem allt ni kan. Det är de väl värda!!!

Det finns nu lite nya bilder i lagets eget fotoalbum på flickr (under fliken bilder). Titta och njut

/Lagledningen


Tommy Lindberg
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub