P08:2

Höstinfo från lagledningen

Publicerad 2017-10-14 16:12
Nm hj ltar
En rolig höstsäsong lider mot sitt slut och här kommer lite praktiskt inför kommande inomhussäsong. Läs nedan om inbokade inomhustider, vi hoppas också fylla på med utomhustider och träningsmatcher så länge det finns möjlighet att vara ute.

Utomhussäsongen 2017 börjar gå mot sitt slut och det har varit mycket fotboll och fantastiskt kul att se dem växa som lag på många plan och inte minst se dem nu börja knäcka koden för 7-mannaspel.

När det gäller träningarna så har vi under hösten upplevt alltför dålig närvaro och anmälningsdisciplin, vi har varit nere på bara 6-7 st spelare flera ggr på träningen och det måste vi får ordning på känner vi. Vi vill att spelarna framåt i alla fall går på minst 50 % av träningstillfällena och att ni föräldrar svara JA el NEJ på våra kallelser och meddelar om ni får förhinder även om det är nära inpå träning/match.

Vi kommer att spela ett par 7-mannacuper närmaste helgerna och vi kommer att träna som vanligt utomhus fram till novemberlovet. Sen går vi delvis över till inomhusträning. Vi har haft förmånen att som ett av få lag lyckats boka löpande träningstider i stor hall i Nacka Strand. Dessa halltider innebär kostnader som inte Boo FF står för och vi ber er därför swischa 350 SEK/spelare till 0730882007 (Jens) för de träningstider vi bokat så här långt.

Söndagar kl 16-17 i SATS i Nacka Strand kommer vi räkna som vår ordinarie träningstid under inomhussäsongen, prioritera gärna den.

Det kan bli en och annan utomhusträning och kanske träningsmatch i 7-manna fram till jul om vädret tillåter, kalendern här på Myclub uppdateras kontinuerligt allt eftersom vi vet förutsättningar för väder och plantider, så kolla gärna regelbundet.

Ha det gott så ses vi på plan!

Jens, Chris, Frida, Staffan
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub