Herr Division 2

Fjärde raka segern!

Publicerad 2016-10-02 12:43
Garcia
Victor Vera Garcia
Fantastisk höstdag med strålande sol över hemmaborgen Boovallen Lördagen den 1 oktober då BKV Norrtälje kom på besök. Norrtälje som behövde poäng för att kunna ha möjlighet att nå kvalplatsen mot div 1.

Boo FK vs BKV Norrtälje 4-3 (2-0)
Målskyttar: 2 st Karim Barka, Max Forsberg, Fabakary Sanneh.
Boovallen Lördag 1 Oktober.

Startelvan:
Zalle
Sebbe Eldin Olof Hassan
Yunus Victor
Jocke Max Karim
Fabbe

Avbytare: Wille (mv), Chi (in 75 mot Jocke), Ali, Oscar (in 67 min mot Fabbe), Freddan, Tejan (in 88 min mot Karim)

Första halvlek:

Redan efter 1 minut har vi ett avslut mot mål dock ett lamt sådant. Minut 10 Karim får jätteläge på Fabbes skott men styrning utanför.
Norrtäljes första farlighet i 17:e då de får till en snabb kontring/omställning. 21:a Norrtälje ännu en farlig chans där de väggar sig fram till ett farligt avslut som tar i utsida stolpe. Strax efter i 24:e gör Eldin en perfekt brytning och levererar en perfekt djupledsboll till Max som släpper perfekt i steget till Karim som placerar den i målvaktens bortre hörn 1-0 till oss!!
Detta mål psykologiskt viktigt då det kom i en period där Norrtälje tagit över matchen.
2-0 minut 29:e genom Max på en lite tilltrasslad situation i straffområdet där Fabbe får in bollen i boxen & Karim får fram den via ett bakåtpass till Max som avlutar mycket kyligt från straffområdeslinjen med att placera in den förbi målvkaten.
Mycket nära 3-0 i 36:e då Karim nästan lyckas trycka in den i målvaktens första.

Andra halvlek:

Vi tar tag i taktpinnen och det känns som vi går för ett avgörande tidigt i andra.
Skapar inga direkta farligheter men 6 minuter in i andra slår Yunus en perfekt djupledsboll på Fabbe som kollrar bort sin gubbe och trycker in 3-0 med en distinkt vänster i keeperns nedre vänstra hörn.
54:e och riktigt nära 4-0 då de är nära att göra självmål men bollen stannar i stolproten. Direkt efter Karim får friläge men rullar bollen precis utanför. Norrtälje mycket farlig frispark i 60:e men Zalle gör en trippeltäddning!.
Tyvärr får vi en kontring mot oss strax efter som friställer en av deras gubbar som kan rulla den förbi Zalle i mål, 3-1.
Norrtälje på gång in i matchen men då gör Karim 4-1 på ett distinkt skott strax innanför straffområdet efter en grym skottfint. Men i anfallet efter gör Norrtälje 4-2 på en frispark som nickas i mål vid bortre stolpen. 77:e minuten och Karim dräper ett skott i målvaktens högra stolpe, mål där och matchen hade varit stängd. I 86:e ställer vi till det för oss och Norrtälje är så nära att göra 4-3 men istället kommer målet minuten efter på ett välplacerat skott i Zalles vänstra kryss. I anfallet efter har Oscar chansen att avgöra när han blir ren men missar precis med skott utanför.
Vi reder ut stormen och kan till slut inkassera 3 poäng och ta den fjärde raka segern!
Vi spelar riktigt bra fotboll i princip hela matchen med bra passningspel, trianglar och löp över hela banan.

Nu är det två omgångar kvar, Gamla Upsala borta Lördag 8 oktober & Västerås IK Lördag 15 Oktober på Myrsjö IP i Orminge/Nacka.

http://svenskfotboll.se/cuper-och-serier/information/?scr=table&ftid=61934


Fredrik Gyllborg
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub