Herr Division 2

Ny tung förlust!

Publicerad 2016-06-19 11:14
1184603 1200 673
Regn regn och åter regn på Boovallen denna lördag 18 juni mot Gamla Upsala SK och regnet beskriver nog känslan också efter matchen och ännu en förlust.

Boo FK-Gamla Upsala SK 1-2 (0-0)
Målskytt: Fabakary Sanneh.

Första halvlek:

Ganska avvaktande spel de första 10 minutrarna, GUSK får en dubbelchans som Zalle gör räddning på.
17 min fortfarande ställningskrig och inget särskilt även om GUSK haft lite mer bollrull än oss.
Max har ett friläge i 18 min men som han tyvärr får mitt på deras målis.
Freddan ut med befarad bristning redan i den 22:a minuten. I den 27 minuten Fabbe får ett snabbt inkast av Basse och springer rent på kanten och hårt inlägg efter marken som Jocke nästan styr in. Mellan 27:e och 37:e minuten så är det GUSK som är det bättre laget och pressar oss högt och då vinner mycket lätta bollar. Dem skapar dock inga direkta farligheter.
I den 45 minuten gör Viktor fin genombrytning och kommer in i boxen där han spelar fram Fabbe som gör mål men domaren dömer felaktigt bort det för offside.

Andra halvlek:

Regnet ökade.
En minut in och dem får friläge på våran miss. Zalle gör på nytt grym parad.
Fabbe gör i den 50 minuten 1-0 på distansskott som keepern inte klarar av att styra undan, skott lönar sig.

Jocke har friläge i den 55 minuten men bra brytning av deras back.

I den 57:e minuten kan Fabbe göra 2-0 i stort sett öppet mål men sätter den högt över tyvärr, detta på ett jättefint förarbete och inspel från kanten av Max.

Istället så får GUSK en bjudning och i den 60 minuten gör dem 1-1 då vi inte sätter bollen långt eller stöter bollen bara till inkast/hörna åt dem.

I den 75 minuten får de göra 1-2 då vi återigen slarvar och tappar boll och olyckligt drar vi på oss en straff i samband med bolltappet som de sätter säkert.

Sista kvarten, även om vi har mycket boll så hotar vi dem aldrig riktigt och GUSK kan vinna med 1-2.

Tack till dagens bollkallar från Boo FF för ett bra jobb.

Nästa match är redan nu på tisdag 21 juni borta mot BKV Norrtälje på Norrtälje IP kl.19:30.