Herr Division 2

Stabil trepoängare!

Publicerad 2016-09-18 10:54
14360449 10153984191358214 1893586479 o
Alexander "Zalle" Andersson med hejarklacken.
Andra matchen i rad på hemmaborgen Boovallen som för dagen bjöd på 17 grader och lätt molnighet, alltså perfekt väder för en bra fotbollsmatch. Motståndare på besök från Västerås var Syrianska IF Kerburan som inför matchen var fyra poäng före oss och på en tryggare mark från kvalplats i tuffa bottenstriden i Division 2 Norra Svealand.

Boo FK - Syrianska IF Kerburan 4-1 (2-0)
Målskyttar: Max Forsberg, Fabakary Sanneh, Joakim Granström, Oscar Widén.
Boovallen Lördag 17 September.

Spelet böljar lite första fem minutrarna med fördel oss och redan i matchminut åtta gör vi ettan genom en klack från Max efter bra inlägg från Freddan som Karim nådde högst på och alltså nicka ner till Max. Andra matchen i rad där vi får med oss ett tidigt ledningsmål.


Adem blir tyvärr tvungen att gå ut i 22:a efter att ha blivit fult fälld bakifrån men inget kort från domaren!
In kommer Hassan.
Tyvärr slår vi av lite på tempot och vi börjar också förlora närkamper för lätt.
I 26:e får Syrianska en trippelchans men Zalle är som en vägg med otroliga reflexräddningar! Syrianska får i 37:e ett friläge men Zalle gör sig stor och får anfallaren ur läget.
Vi skapar också en hel del t ex har vi två bollar inne i mål men bortdömda p g a offside! Men i 42:a får vi äntligen in den Max träffar stolpens insida och på returen rakar Fabbe in den!


Andra halvlek:

Redan efter tre minuter blir Sebbe nersparkad då han redan rensat iväg den, gult på deras gubbe.
I den 50:e min gör Jocke mål på en lite tilltrasslad situation där deras gubbe lyckas få bort Jockes nick på mållinjen men sen gör Jocke en bicycleta rätt upp i nättaket!!
Följande 15 min spelar vi runt bollen bra och de får jaga mycket, tyvärr blir vi lite för övermodiga i vissa lägen och tappar lite slarvigt bollen då och då. I 66:e gör Oskar ett mycket vackert mål från straffområdeslinjen med vänstern rätt upp i målvaktens högra kryss!!
Efter vårt 4-0 mål så spelas egentligen bara matchen av och vi har full koll på en match ända in i slutet nästan för första gången under säsongen, känns jäkligt skönt. 4-1 kommer i den 90:e minuten då vi helt tappar det på en frispark på offensiv planhalva och de gör en snabb omställning där vi inte alls är med på noterna, surt att Zalle och vi inte får hålla nollan.

Nästa match är mot Sundbybergs IK borta på Sundbybergs IP lördag 24 september kl.14.00.

http://svenskfotboll.se/cuper-och-serier/information/?scr=table&ftid=61934


Fredrik Gyllborg
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub