Publicerad 2017-06-06 17:49
Img 9150
En match där allt gick emot oss & Örebro Syrianska vinner med 6-0.

Första halvlek :

Vi startar matchen piggast, vi kontrollerar boll och spel på en bra men långsam naturgräsplan.

Örebro Syrianska försöker sätta hög press men vi lyckats spela oss förbi oftast.

I den 8:e minuten sticker Syrianska upp och får fram en hörna, dålig markering på den och 1-0 är ett faktum.

Tungt när vi börjat matchen klart bäst.

Vi fortsätter kontrollera boll och spel, Syrianska får fokusera på kontringar, som dom gör bra emellanåt.

Vi gör 1-1 tror alla när Youssri nickar bollen över mållinjen på en hörna, tyvärr tycker inte domaren det.

Någon minut efter tar sig Basse fram på kanten, tunnlar en spelare i straffområdet och hittar skottläge, styrs ut till hörna.

1-1 ligger i luften, istället fumlar vi med boll på egen planhalva, Syrianska utnyttjar det och gör 2-0 i den 32 minuten,känns tungt och ologiskt.

Men med två så duktiga forwards som Syrianska har så måste man vara på tårna konstant, det var vi inte.

Paus 2-0 till Örebro Syrianska.

Halvtidsprat och vi känner att vi kan vända det här, vi gör tre byten direkt, ligger under med 2-0 och har inte tid att vänta, vill ha in energi och förbättring direkt.

Andra halvlek :

Vi startar väldigt bra, får vi in en reducering vet vi att vi kan vända.

Bytena ger effekt och vi planterar oss på Syrianskas planhalva och straffområde.

Utdelningen kommer och vi tror att vi gjort 2-1 där Sunday utmanar o går förbi i straffområdet, hittar in till Basse som lägger in den, återigen kliver domaren in och dömer bort felaktigt, bollen utanför kortlinje vid Sundays inspel.

Kort därefter kontrar Syrianska in 3-0 och där dog energin.

Vi får tyvärr skada i 55:e och 77:e och spelar med en och sen två man mindre.

Syrianska har några väldigt bra offensiva spelare som är vassa i avslut och kan skapa målchanser på i stort sett allt idag.

Vi har inte tid att gräva ner oss, vi tar lärdom och kommer se till att göra allt för att återställa hedern mot Värmbol på lördag på vår hemmaborg.

Örebro Syrianska IF-Boo FK 6-0 (2-0)