Herr Division 2

Torsk mot serieledarna

Publicerad 2017-06-24 13:23
19274999 1859090324356301 4081577387535539518 n
Soligt och 19 grader denna torsdagskväll och vi hälsar serieledarna FC Linköping City välkomna till Boovallen. En match vi börjar riktigt bra och är minst lika bra som serieledarna de första 30 minutrarna innan de får en straff och sen tar över matchen.

Med 10 min in i matchen och inget av lagen har fått igång något spelövertag. Inga direkta farligheter har skapats heller, Linköping har haft ett halvfarligt inlägg från högerkanten. 20 min matchens farligaste chans där Linköpingsspelaren får stå allt för ohotad och sikta in sig på ett lobbskott men Zalles räddning är grym och returen räddar han också men då är det redan av vinkat för offside.
Anfallet efter får vi en chans där Jakobs inspel från kanten är mycket bra men Basse kommer tyvärr lite fel till bollen.
Linköping får en straff i 28:e som exekutorn sätter säkert till höger om Zalle.

Efter ett inkast på Linköpings planhalva får de en chans från ca 25 meter där skytten får stå helt ensam och måtta skottet som sitter till vänster om Zalle, otagbart. 3-0 i sista sekunden av halvleken och det är en studs som tar på våran gubbe och in.

I den andra halvleken har vi den första farligheten med ett skott från Youssri i 50:e minuten. Bra genombrottsförsök med farligt skott som avslut från Linköping i minut 55. 4-0 i 57: efter riktigt fint spel och avslut. I 61:a gör vi dubbelbyte, Basse och Yousri ut och Kenny och Oscar in. Strax innan har Linköping ett riktigt farligt avslut som Zalle gör en kanonräddning på.
I 71 minuten blir Mohamed skadad och in kommer Leo. 5-0 i 73:e när vi inte får bort bollen så får en Linköpingsspelare stå o måtta avslut från straffområdeslinjen. Så mycket mer händer väl inte i matchen Linköping bevakar bra.
Vi har någon period med några halvchanser o dubbelhörnor annars inget särskilt.

Bara att ladda om nu inför sista matchen på vårsäsongen mot Örebro Syrianska IF nu på Onsdag 28 juni som också den spelas på Boovallen.

Boo FK - FC Linköping City 0-5 (0-3)