P18
Aae

Boo FF P06:6 bjuder in till Matchcamp på Åland 7/1-9/1.

Publicerad 2021-11-25 22:28
​Det är svårt att få till träningsmatcher i januari när abstinensen och behovet är som störst. Vi har hyrt Eckeröhallen på Åland och kommer hålla en matchcamp . En tidig och rolig kickoff på det nya fotollsåret där resan dit blir rolig för en gång skull.


Eckeröhallen på Åland rymmer en fullstor 11-manna plan med behaglig temperatur. Vi kommer bjuda in 8 lag så alla får bra med speltid 2*30 min. Vi bor bekvämt på hotell Pommern i Mariehamn där vi äter frukost och middag. Mellan Mariehamn och Eckeröhallen tar det ca 40 min så bilar är en förutsättning. Resan fram/tillbaka går från Värtahamnen i Stockholm till Mariehamn med Silja Line. Hytter ingår så man är utvilad när man kommer fram och hem, resan tar 5,25h . Det finns konferensrum att hyra för 500kr om man vill utnyttja tiden till genomgång eller liknande. På båten finns det restauranger, shopping mm. Anmälan gör ni på januaricupen@gmail.com.

Mat och boende:

Boende i fyrbäddsrum (Enkelrum och dubbel rum går att lösa mot kostnad).

Fredag: Middag på hotellet

Lördag: Frukost på hotellet, lunch i hallen, middag på hotellet.

Söndag: Frukost på hotellet.

På arenan kommer det finnas tillgång till mellanmål i form av frukt, bars och sportdryck kostnadsfritt för spelarna dagtid.

Matcherna:

Nivå div 1/2. Två grupper med fyra lag i varje.

Fredag eftermiddag: Gruppspelet drar i gång och alla spelar en match med start 15:00

Lördag: Alla spelar fyra matcher med start 09:00

Söndag: Finaler där ettorna, tvåorna, treorna och fyrorna möter varandra i grupperna. Sista matchen är färdigspelad ca 12:30.

Man vinner inget mer en rolig upplevelse och bra med speltid när det är som kallast! Omklädningsrum, duschar och servering finns i hallen.

Resan: Avgång med Silja Line kl 07:10 från Värtahamnen, ankomst 13:35. Alla tilldelas 4 bäddarshytt och bilplatser. Resan tar 5,25h. Hemresa kl 13:45 från Mariehamn. Ankomst till sthlm 18:15. Mat på resorna ombesörjer man själv.

Kostnad: 1770kr per person inkluderar; båtresa, hotell och måltider. Lagavgift 3500kr. Lagavgiften ska betalas vid anmälan och deltagaravgiften ska betalas senast 20 december.

Covid: Reglerna som gäller nu för inresa till Åland är att vuxna ska vara vaccinerade. Barn födda 2006 behöver inte vara vaccinerad. Ingen vet vad som kommer hända efter nyår även om vi följer situationen på Åland fram till avresan. Om vi tvingas ställa in pga. covid-19 så betalas alla pengar tillbaka.

Vid frågor/bokning januaricupen@gmail.com

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub