P14:9

Utomhussäsongen 2022

Publicerad 2022-04-03 22:05
Som vi har längtat! Äntligen lämnar vi Duvnäs gympasal bakom oss och blickar framåt mot en ny utomhussäsong. Nedan följer övergripande information om det kommande året.

Träning

Från och med denna säsong tillhandahåller Boo FF två träningstider för vårt lag. Dessa sker på Saltängens IP tisdagar 17:30 - 18:30 och torsdagar 17:00-18:00.

St Eriks Cupen

I år deltar vi i St Erikscupen. Serien pågår från 23 april till 1 oktober (uppehåll under sommarlovet) och matcherna ligger oftast på helgen. Vi har anmält oss till två serier för att ge killarna så mycket speltid som möjligt. Alla säsongens matcher ligger inlagda i vår kalender. Man kallas endast till en match per helg, så vida vi inte har mycket avhopp till en match och behöver ta in fler spelare. Vi återkommer med kallelser och mer info inför varje match.

Övriga Cuper

Utöver St Erikscupen kommer vi att anmäla oss till Nackamästerskapen som vanligtvis spelas i oktober. Just nu har vi inga planer på att delta i fler turneringar men detta kan komma att ändras.

Sommarläger Boo

Vi är flera som anmält våra barn till Boo FFs fotbollsläger v24. Lägret finns även v32. Anmäler man samma vecka så hamnar lagkamrater i samma grupp. Hör av er till mig, Merike, om ni har frågor.

Trivselaktiviteter

Utöver detta kommer vi att köra en del trivselaktiviteter utanför fotbollen. I dagsläget har vi planerat en sommaravslutning 14 juni.

Avgift

För att kunna anmäla oss till cuper samt anordna trivselaktiviteter behöver vi ta ut en avgift från er föräldrar. Vi kommer försöka delta i Höstpuben som förra året för att tjäna in pengar till kassan, men vi uppskattar även ert stöd utöver detta. Summan är 250 kr och ni kan swisha till Merike på 0708227091. Tack på förhand!

Merike Gardner Svärd
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub