F14:6

Välkomna tjejer till lag F14:6!

Publicerad 2021-03-29 21:29
Vad kul att just du är en del av vårt lag, vi ser fram emot att lära känna er alla och ha många roliga timmar med er på fotbollsplanen.

Snart är det dags för första träningen. På träningarna kommer ni möta Lovisa (mamma till Selma), Malin (mamma till Julia), Magnus M (pappa till Linnéa), Magnus H (pappa till Junie) och Mathias (pappa till Thea). Dom kommer vara era tränare och planera allt roligt ni kommer göra på träningarna. Jag som skriver just nu heter Karin och jag är mamma till Leia. Jag kommer vara er lagledare. Det är jag som sköter kallelser till träningar, ser till att ni har bollar, och att alla era föräldrar får den information som dom behöver. Både mitt och tränarnas telefonnummer kan nu hitta under laget här på hemsidan. Där kan ni också se vilka andra tjejer som är med i samma lag, kanske känner ni några redan.

Första träningen kommer vara tisdagen 13:e april. Ni kommer träna på Boovallen 2, samma fotbollsplan som fotbollslekis var på förra året. Första gången tänkte vi att vi skulle ses lite innan träningen så vi hinner hälsa på varandra, köra lite namnlekar och prata lite om vi ska göra på träningarna. Så då vill vi att ni är på plats redan 17:30.

Sedan kommer träningarna vara varje tisdag fram till 8:e juni. Samling är alltid kl. 17:50 vid Boo Gårds skolas tillfälliga skolbyggnad närmast fotbollsplanen ni ska träna på. För att det inte ska bli för trång vill vi att ni som kommer från parkeringen inte går via cafeterian och omklädningsrummen, utan via Boo Gårds gymnastiksal och sedan mellan långsidan av Boovallen 1 och den tillfälliga skolbyggnaden. Där kommer våra tränare stå med en skylt med vårt lagnamn på så det blir lätt att hitta rätt. Kom ihåg, vi heter F14:6. Här kommer ni säga hej då till era föräldrar. Föräldrarna kommer till fotbollsplanen när träningen är slut vid 18:50 för att hämta upp er.

Till varje träning kommer era föräldrar få en kallelse som dom ska svara på. Det är för att vi ska veta hur många som kommer och kan lättare planera. Kallelsen kommer ut några dagar innan varje träning.

Efter sommaren kommer träningen starta i slutet på augusti och hålla på till slutet på oktober, sedan flyttar vi inomhus under vintern.

Viktigt på träningarna är att alla har benskydd på sig. Fotbollskor är inget krav, men att föredra då vanliga gympaskor kan bli ganska halt. På Boo FFs hemsida kan man hitta information om klubbens klädpolicy, man samarbetar med Adidas och Intersport, och kläder kan beställas via Intersport på Värmdö. Så länge vi inte har matcher är inte "rätt" klädsel ett krav, utan det kommer först nästa år. Så tänk främst på kläder efter väder. Och glöm inte vattenflaskan!

I år kommer vi inte spela så många matcher, men några. Innan sommaren brukar Boo FF hålla en turnering där vi kommer möta andra lag i Boo FF. Och i höst kommer vi kunna spela Nackamästerskapen som är en jätterolig turnering där vi spelar mot andra klubbar i Nacka.

För att snabbt och enkel kunna ge era föräldrar information om vad som händer på träningarna, eller annan information kommer vi skapa en WhatsApp-grupp för alla föräldrar. Där kommer vi bjuda in alla vars telefonnummer finns med på kontaktinformationen.

Vi har även en egen hemsida för laget (gå in på http://www.booff.se/ och välj F14:6). Där kommer vi ibland lägga lite inlägg och information, men framför allt finns där en kalender med alla träningar och alla tränares och mitt telefonnummer om det skulle vara något. Här brukar det också vara kul om vi kan lägga in en bild på alla er och kanske också en lagbild. Om alla vill så kan vi ta bilder när vi ses innan första träningen. Boo FF använder sig också av https://accounts.myclub.se/ där du hittar samma information som på hemsidan men i kanske lite enklare format. Be gärna dina föräldrar att logga gärna in där och kolla att dom har konto som funkar. Därifrån kommer även kallelserna till träningarna och framtida matcher.

Vi har som de flesta lag även beslutat att samla ihop en lagkassa. Kassan kommer sedan täcka avgifter till cuper, lite extra träningsmaterial som tex små mål, och lite skoj till avslutningar. Summan är 300kr/barn som swishas till mig (Karin Abidi Elfgren 070-4385840) som är kassör för året. Lagkassan kommer finnas på ett lagkonto i klubben och redovisas enligt Boo FFs praxis.

Jag har säkert missat någon information. Det mesta går att hitta på Boo FFs hemsida eller så frågar ni någon av oss om det är något ni undrar över. Annars brukar även klubben vara bra på att skicka ut information till föräldrarna.

Igen varmt välkomna till vårt lag! Det ska bli så kul att träffa er alla (även föräldrarna).

Hälsningar,

Karin

Karin Abidi Elfgren
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub