F15:4

Kompletterande information kring försäljningen av Bingolotter till jul och nyår

Publicerad 2023-11-21 20:11

Som de flesta av er förhoppningsvis känner till kommer vi (och alla andra lag inom Boo FF) att sälja Bingolotter för klubbens räkning till jul och nyår (ni bör alla ha fått ett mail om detta från Jörgen Alevad igår). För de tjejer som var på träningen igår så har bingolotterna och ett informationsbrev om försäljningen överlämnats till respektive vårdnadshavare. Alla spelare har fått 25 bingolotter var att sälja (20st till uppesittarkvällen den 23 december och 5st till nyårsafton).

Viktigt att notera är att lotten är en värdehandling och att laget kommer att behöva betala för eventuella borttappade lotter. Eventuella osålda lotter kommer gå att lämna tillbaka till klubben i januari (så länge de är obrutna!). Med det sagt så kommer lagets lagkassa bli större ju fler lotter vi säljer tillsammans inom laget. 😊

I mailet från Jörgen hänvisades till https://booff.myclub.se/menu/pages/28295 för mer info om lottförsäljningen där några av de huvudsakliga informationspunkterna är:

  • Alla spelare får 20 jullotter och 5 nyårslotter att sälja
  • Spelarna/familjerna säljer lotter och tar betalt av sina kunder (normalt via swish)
  • Om man inte sålt alla lotter så rapporterar man antalet osålda till lagadmin senast 7/1
  • Lagadmin rapporterar antalet osålda till föreningens admin (bingolotto@booff.se) senast 9/1
  • Lagadmin samlar ihop pengarna från alla som sålt och för över till föreningens konto enligt instruktion
  • Lagadmin lämnar de osålda lotterna till kansliet enligt instruktion
  • Lagets vinstandel förs över till lagets lagkassa


För närvarande är jag som lagledare även "lagadmin" så information om sålda/osålda lotter och överföring av försäljningsintäkter kommer att ske till mig. Information om hur detta ska gå till kommer att kommuniceras vid ett senare tillfälle.

Gällande vårt kommande ansvar att driva Café Boovallen söndagen den 17 december klockan 10.00-17.00 så har vi fått in två frivilliga föräldrar för förmiddagspasset (9.15 – 13.30). Stort tack för det!!
Vi saknar däremot frivilliga för eftermiddagspasset (13.15 – 17.30). Finns det två frivilliga som kan bemanna eftermiddagspasset?

Vid eventuella frågor/och eller funderingar så får ni gärna höra av er till mig på magnus.alder@gmail.com eller på 0721731717.

Ledarna genom Magnus

Magnus Alder
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub